CulTour 2021: Dana Rogoz, despre viața de mamă cu doi copii. Cum descrie actrița experiența de părinte

Publicat pe 11.11.2021 la 17:56 Actualizat pe 12.11.2021 la 10:18

Dana Rogoz, una dintre cele mai iubite personalități publice din România, vine la CulTour să împărtășească momente din viața de mamă cu doi copii mici. Cum descrie actrița experiența de părinte și cât de mult a schimbat-o această etapă, ne spune chiar ea într-un interviu cu Cristina Ciobănașu.

Dana Rogoz este îmbrăcată într-un body maro și pantaloni închiși la culoare și o ține de umăr pe Cristina Ciobănașu

Dana Rogoz, despre viața de mamă cu doi copii

Instagram/Dana Rogoz

“Astăzi stăm în continuare la povești cu una dintre cele mai îndrăgite actrițe și persoane publice din Romania.”, începe Vlad Gherman emisiunea CulTour de astăzi.

“Publicul a început să o îndrăgească odată cu intrarea ei în grupul Abracadabra.”, continuă Criss.

“Dragilor, râdem, glumim și vorbim câte și mai câte cu Dana Rogoz.”, spune Criss despre invitata de astăzi.

Dana Rogoz, despre viața de mamă cu doi copii

“Cum ai descrie experiența de părinte?”, o întreabă Criss pe Dana Rogoz.

“Nu știi ce te lovește, nu poți să-ți imaginezi cum e să fii părinte.”, spune Dana.

Dana Rogoz povestește că pe când se afla încă în școala generală, un psiholog a venit și i-a întrebat pe fiecare ce vor să se facă atunci când vor fi mari, iar ea a răspuns fără doar și poate că își dorește o familie și ar vrea să fie mamă.

Deși era încă mică, Dana Rogoz muncea și era conștientă deja de lumea în care se învârt adulții, așa că avea alte dorințe față de cele ale colegilor.

“M-am pregătit ca pentru război, nu m-am pregătit să fie ușor, asta cu nopți nedormite nu mi se pare o greutate.”, spune frumoasa mămică.

Dana Rogoz mărturisește că odată ce copiii cresc, se înmulțesc și problemele, așa că nopțile nedormite sunt cele mai mici piedici în viața unei mămici.

“Nu cred că poți să-ți imaginezi ce înseamnă tot”, spune Dana, “eu când vorbesc despre maternitate, vorbesc în primul rând despre lucrurile frumoase.”, continuă ea.

Cât despre sentimente și simțuri, actrița spune că acestea devine mult mai intense pe măsură ce timpul trece și viața se desfășoară doar în jurul celor mici.

“Ai avut vreodată un moment în care ai simțit că te-ai pus pe tine pe ultimul loc?”, întreabă Criss.

Dana Rogoz, despre viața personală din momentul în care ai o familie

“Nu simt că am făcut vreun sacrificiu, am plecat să-mi fac profesia pentru că am vrut să le transmit copiilor că îmi place ceea ce fac.”, spune Dana Rogoz.

Dana Rogoz recunoaște că se ceartă cu soțul ei, însă din cauza unor chestiuni minore care ulterior se rezolvă de la sine. Atunci când Vlad, băiatul actriței vede disputa între părinți, este curios, însă mama lui îl lămurește întotdeauna și îi arată că viața de familie este compusă atât din momente frumoase cât și din mici tensiuni care ulterior se reglează.

“Nu trebuie să-l ferim de tot.”, spune Dana Rogoz.

“De când am devenit mamă, am făcut acest proces de autocunoaștere, pe măsură ce descopăr chestii la mine, se schimbă și modul în care îl cresc pe Vlad.”, continuă aceasta.

Dana Rogoz nu este doar o actriță desăvârșită, ci și o mamă extraordinară și o femeie model care încearcă să le transmită și celorlalte din învățămintele sale, fără a fi însă evidentă. Vedeta are peste 700 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde reușește de fiecare dată să fie activă, atunci când își propune acest lucru.

În articolul

CulTour 2021: Dana Rogoz, despre viața de mamă cu doi copii. Cum descrie actrița experiența de părinte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 decembrie 2021. Taurii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Jandarmeria Cluj și-a cerut scuze după defilarea dezastruoasă de 1 Decembrie: "Astfel de momente sunt de neacceptat"
a1.ro
Fetița din imagine în port popular este acum una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV și are o familie numeroasă. Crezi că o recunoști?
Catine
Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală
retetefeldefel.ro
Tort cu alune și cafea
useit.ro
Urmele „de urs” ale unui strămoș uman au derutat experții. Ce au descoperit despre specia misterioasă: „Am fost îngrijorați”
as.ro
TV Happy
Antenastars
Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”
Spynews
Ce urare i-a făcut Bianca Drăgușanu mamei sale! Madi Dragoș își sărbătorește azi ziua de naștere