CulTour 2021: Elena Mogîldea e adepta planificării riguroase atunci când merge în vacanță. Care sunt recomandările actriței din "Adela" 

Publicat pe 06.05.2021 la 18:00 Actualizat pe 07.05.2021 la 08:30

Elena Mogîldea a fost invitată Alexandrei Gherman în cadrul unui nou interviu CulTour. Tânăra actriță a povestit despre destinațiile turistice în care își dorește să ajungă în viitor și care sunt recomandările sale în materie de călătorii. 

Elena Mogîldea cu o ținută verde-smarald, care îi scoate în evidență bustul generos.

Elena Mogîldea a povestit că a dat casting pentru două roluri din serialul difuzat în fiecare joi, de la ora 20:30, la Antena 1.

Antena 1

Elena Mogîldea a povestit cu zâmbetul pe buze despre planurile sale de vacanță și modul în care se organizează atunci când călătorește. Actrița din serialul "Adela" a recunoscut că este extrem de organizată atunci când merge în vacanță și că este adepta planificărilor riguroase.

Elena Mogîldea e adepta planificării riguroase atunci când merge în vacanță

Actrița a povestit în cadrul interviului oferit pentru emisiunea CulTour care sunt destinațiile sale de vacanță preferate. Elena le recomandă telespectatorilor să vizitezi Vaticanul, Laponia și orașul Petra, din Iordania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi în materialul video de mai jos cum se organizează Elena Mogîldea atunci când se pregătește să plece în vacanță, dar și prin ce experiență neplăcută a trecut într-una dintre călătoriile sale:

Cine este Elena Mogîldea, actrița din serialul "Adela"

Elena Mogîldea, tânara debutantă în lumea actoriei, face parte din distribuția celui mai recent serial românesc, „Adela”. Frumoasa actriță interpretează în cadrul producției rolul Giei, un personaj secundar.

Actrița recunoaște că rolul din serialul "Adela" a trecut prin circumstanțe noi și provocatoare. Elena vorbește cu foarte mult entuziasm despre oportunitatea pe care a primit-o atunci când a fost distribuită în rolul Giei.

Elena Mogîldea a povestit că a dat casting pentru două roluri din serialul difuzat în fiecare joi, de la ora 20:30, la Antena 1. Primul casting a avut loc în luna martie a anului 2020 și a fost pentru personajul principal al producției, Adela, rol interpretat de Mara Oprea.

Cel de-al doilea casting a fost în luna august pentru Gia, personaj pe care îl și interpretează cu entuziasm în cadrul serialului.

Am avut mult mai multe emoții la cel de-al doilea casting pentru că aveam deja experiența eșecului de dinainte. Mă gândeam cum să fac să fie totul foarte bine și să-l iau.

În articolul

CulTour 2021: Elena Mogîldea e adepta planificării riguroase atunci când merge în vacanță. Care sunt recomandările actriței din "Adela" 

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x