CulTour 2021: Nuami Dinecu, despre cele mai frumoase amintiri din timpul școlii. CulTour vă invită să ascultați povești din călătoria în universul cunoașterii

Publicat pe 06.09.2021 la 18:13 Actualizat pe 07.09.2021 la 18:12

Emisiunea CulTour a revenit la Happy Channel cu noi invitați deosebiți și cu subiecte foarte interesante pentru urmăritorii noștri.

Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman

CulTour 2021

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:30, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman aduc în faţa telespectatorilor vedete, persoane publice sau oameni obişnuiţi cu poveşti de viaţă impresionante, evenimentele momentului, dar şi o nouă serie ”behind the scenes” cu actorii din serialul Adela, de la Antena 1.

Criss și Vlad prezintă cele mai noi subiecte abordate în cadrul emisiunii, iar astăzi invitată este actrița din serialul Adela Nuami Dinecu.

"Ne-am gândi să începem noul sezon cu un material în care depănăm amintiri din cea mai frumoasă etapă a vieților noastre", spune Cristina Ciobănașu.

CulTour vine cu o mulțime de povești școlărești, iar astăzi ne vorbește actrița Nuami Dinecu despre călătoria sa în universul învățăturii.

"Prima și cea mai umbroasă poveste, că nu pot să-i zic altfel, este că eu sunt născută pe 13 septembrie și școlile începeau pe 15. Atât de tare am suferit că ziua mea de naștere eraînainte să înceapă școala și îmi doream să duc și eu bomboane la colegi și îmi era așa să le duc după două zile", povestește Nuami Dinescu.

"Îmi doream foarte mult să mă duc la școală, eu nu m-am dus la grădiniță (...) și când se duceau copiii la școală, eu mă trezeam de dimineață - ce-o fi fost cu mine că eu sunt pasăre de noapte!? - (...) mă trezeam la 6 și stăteam la poartă, mă așezam în fund și mă uitam la copiii care se duceau la școală și voiam și eu să cresc, să mă duc la școală", mai spune Nuami Dinescu.

Emisiunea CulTour revine la Happy Channel! Marea Premieră este pe 6 septembrie, de la 17:30

Astfel, în fiecare zi de luni până joi, de la 17:30, Criss și Vlad vor discuta alături de invitații lor despre începerea școlii, vor depăna amintiri din vacanță sau studenție, vor afla planurile lor de viitor, dar și sfaturi de parenting sau de social media.

”Suntem foarte entuziasmați pentru că am pregătit o mulțime de surprize, invitați noi, avem și o rubrică fresh plină de recomandări făcute din suflet pentru cei care sunt deja de câțiva ani alături de noi în fiecare sezon CulTour”, a spus Criss.

Citește și: Emisiunea CulTour revine la Happy Channel! Marea Premieră este pe 6 septembrie, de la 17:30

Ziua de marți va aduce în fiecare săptămână, în cadrul campaniei ”Ce te face fericită”, un reportaj în centrul căruia telespectatorii vor găsi o persoană publică sau obișnuită care le va povesti celor doi îndrăgiți prezentatori în ce își măsoară fericirea și în ce condiții poate bucuria altora să devină a lor. Miercurea va aduce în fiecare săptămână și o întâlnire cu actorii din serialul Adela, de la Antena 1.

În articolul

CulTour 2021: Nuami Dinecu, despre cele mai frumoase amintiri din timpul școlii. CulTour vă invită să ascultați povești din călătoria în universul cunoașterii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x