CulTour 2021: Recomandări de filme pentru un weekend special

Publicat pe 29.10.2021 la 15:19 Actualizat pe 29.10.2021 la 17:59

CulTour revine cu noi recomandări de filme ca la carte. De data aceasta, Criss și Vlad ne arată câteva producții horror, pentru un weekend special.

Criss poartă o bluză neagră și are părul desprins, iar Vlad Gherman poartă o bluză albastră cu mâneci lungi

Criss și Vlad vin cu cele mai bune recomandări de filme pentru un weekend special

Instagram

“Vinerea este ziua în care ne facem împreună planuri pentru weekend.”, începe Cristina Ciobănașu emisiunea CulTour de astăzi.

Într-o notă amuzantă, Vlad Gherman încearcă să-i facă pe telespectatori să râdă și îi spune o glumă colegei sale.

“Ți-ai pregătit costumul sau doar te demachiezi?”, o întreabă Vlad pe Criss.

Recomandări de filme pentru un weekend special

“A fost odată în Soho” este primul film pe care îl recomandă cei doi prezentatori carismatici. Deși nu este un film horror în adevăratul sens al cuvântului, cei mai slabi de înger se pot speria cu ușurință.

O tânără aspirantă la job-ul de designer pleacă la Londra pentru a-și urmări cariera. Eloise, căci despre ea e vorba, își dă seama că are un har deosebit. Aceasta se poate întoarce înapoi în timp, mai exact in anii '60, acolo unde descoperă povestea cântăreței Sandie. După ce tânăra Eloise se bucură de puterea ei și crede că a descoperit o oază de faimă și distracție, iată că lucrurile iau o întorsătură ciudată.

Lucruri înfricoșătoare sunt descoperite din trecut, iar Eoise încearcă să repare totul în prezent. Un film plin de suspans, care cu siguranță va ține telespectatorii pe scaune.

“Ce alte filme horror mai ai pe listă?”, întreabă Cristina Ciobănașu.

“Un super film drăguț pentru toată familia.”, spune Vlad Gherman.

“Lupul și Leul”, este cel de-al doilea film recomandat de Criss și Vlad, o producție care poate fi urmărită alături de familie.

După ce îi moare bunicul, Alma, o tânără de 20 de ani, se hotărăște să se întoarcă acolo unde a copilărit. Într-o maiestuoasă pădure canadiană, Alma descoperă doi pui, unul de leu și unul de lup, cu care se împrietenește pe dată.

Legătura care se creează între Alma și puiuți este ruptă odată cu venirea unui vânător care separă puii de stăpâna lor. Cei doi întreprind o călătorie fascinantă de-a lungul Canadei pentru se reîntâlni și a fi din nou alături de prietena lor.

“Le-am făcut programul și celor mici, acum putem să revenim la filme de groază.”, spune Vlad Gherman cu o voce care pare ieșită dintr-un film horror.

“Vreau neapărat să merg la cinema la filmul La Civil”, spune Cristina Ciobănașu.

“La Civil” spune povestea unei mame a cărei fiică adolescentă este răpită în Nordul Mexicului. După ce femeia încearcă să ceară ajutorul autorităților pentru a-și salva copila, aceasta este refuzată. În ciuda faptului că rămâne singură și fără ajutor, Cielo merge singură și își salvează fata. Astfel, se transformă dintr-o îngrijitoare în activistă și ia decizii pe propriile sale puteri.

Teodora Mihai este regizorul filmului “La Civil” și a dorit ca această poveste să fie spusă exact așa cum s-a întâmplat în realitate. Printre actori se numără și Arcelia Ramirez, Alvaro Guerrero, Jorge A.Jimenez, Ayelen Muzo, Juan Daniel Garcia Trevino și Manuel Villegas.

“La Civil” a câștigat deja un premiul la Cannes și a fost nominalizat la alte două categorii. De asemenea, a câștigat un priemiu în cadrul Hamburg Film Festival și a fost nominalizat la Jerusalem Film Festival.

În articolul

CulTour 2021: Recomandări de filme pentru un weekend special

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x