CulTour 2021: Vlad Gherman îi provoacă pe actorii din Adela să răspundă la întrebări capcană din cel de-al doilea sezon al serialului

Publicat pe 13.10.2021 la 12:30 Actualizat pe 13.10.2021 la 18:30

În cel mai nou episod CulTour, Vlad Gherman îi provoacă pe actorii din Adela să răspundă la întrebări capcană din cel de-al doilea sezon al serialului. Toți sunt luați pe neașteptate, așa că testul se transformă într-un episod veritabil de comedie.

Vlad Gherman este alături de Oana Moșneagu și poartă blugi, dar și o maletă maro deschis. Oana Moșneagu poartă blugi și o bluză cu mânecă lungă

Vlad Gherman îi provoacă pe actorii din Adela să răspundă la întrebări capcană din cel de-al doilea sezon al serialului

Happy Channel

“Probabil vă întrebați unde este Vlad.”, începe Cristina Ciobănașu cel mai nou episod din cadrul CulTour.

Criss se află la cadru, de data aceasta fără Vlad, asta pentru că bărbatul îi ia la întrebări pe actori din Adela și vrea să afle dacă aceștia au fost atenți la detaliile primului episod din sezonul doi al serialului.

Marius Rizea, Daniel Nuță și Oana Moșneagu sunt cei trei actori care au răspuns provocării CulTour de astăzi. Cei trei au declarat că au fost atenți la primul episod din sezonul doi al serialului Adela și pot răspunde cu ușurință la întrebările capcană adresate de Vlad Gherman.

Vlad Gherman îi provoacă pe actorii din Adela

Vlad Gherman a pregătit o serie de întrebări capcană pentru cei trei actori din Adela și este pregătit să-i pună la grea încercare pe fiecare dintre ei. Curiozitățile sunt aceleași, însă Vlad vrea să afle care dintre ei a fost mai atent la serial.

“Prima întrebare: care este numele complet al lui Bebe?”, începe Vlad Gherman seria de întrebări.

Marius Rizea este cel care deschide provocarea și spear că va lua toate punctajele, astfel încât Vlad să îl declare cel mai atent actor.

Ei bine, se pare că răspunsul dat de bărbat nu este și cel așteptat de Vlad, așa că acesta continuă cu testul fulger.

Daniel Nuță este cel de-al doilea actor din serialul Adela care acceptă provocarea adusă de Vlad Gherman. Din păcate, acesta are până la final doar o jumăte de răspuns corect, astfel că pică o treaptă pe podium.

Nici Oana Moșneagu nu scapă de întrebările lui Vlad, așa că este nerăbdătoare să fie pusă la încercare și să demonstreze că a fost atentă cu adevărat la primul episod din cel de-al doilea sezon al serialului.

Actorii din Adela sunt puși la încercare de Vlad Gherman

Se pare că Oana Moșneagu a fost cea care a răspuns la cele mai multe întrebări, Vlad Gherman fiind impresionat de tehnica actriței.

“Știi ce-mi place la tine, că le iei prin eliminare.”, spune Vlad.

Oana Moșneagu a răspuns corect la 4 întrebări din 5, astfel că frumoasa actriță se află pe podium cu un punctaj detașat. Vlad Gherman o felicită pe colega lui și este mulțumit de răspunsurile acesteia.

Ulterior, Oana îl întreabă pe Vlad care sunt cele mai dificile întrebări pentru ceilalți colegi ai ei, însă niciunul nu pare pregătit în totalitate pentru a răspunde corect la toate cele cinci curiozități.

Răzvan Alexe a fost singurul care a răspuns corect la prima întrebare, legată de numele lui Bebe. Astfel, Vlad Gherman se așteaptă ca acesta să fie cel care răspunde pozitiv la toate cele cinci curiozități, având în vedere că ceilalți colegi au ezitat.

Vlad Gherman și colegii din Adela au pus la cale un set de întrebări și răspunsuri menite să-i amuze pe telespectatorii CulTour și să-i facă pe cei care nu au vizionat până acum emisiunea să ia parte la câteva momente inedite.

Emisiunea CulTour poate fi urmărită de Luni până Vineri de la 17.30 pe Happy Channel.

În articolul

CulTour 2021: Vlad Gherman îi provoacă pe actorii din Adela să răspundă la întrebări capcană din cel de-al doilea sezon al serialului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x