CulTour 2022: Alessandra Stoicescu și fetița Sara, într-un interviu cu totul special

Publicat pe 08.06.2022 la 11:28 Actualizat pe 08.06.2022 la 17:58

Alessandra Stoicescu și fetița Sara, într-un interviu cu totul special în cadrul CulTour 2022. Îndrăgita prezentatoare, în rolul de mămică.

Alessandra Stoicescu poartă o bluză alb-negru și zâmbește

Alessandra Stoicescu în cadrul CulTour 2022

Instagram/Alessandra Stoicescu

Dacă până acum am văzut-o pe Alessandra Stoicescu în spatele pupitrului de știri, iată că de data aceasta îndrăgita prezentatoare a venit din nou la televizor în ipostaza de mămică. La CulTour 2022, alături de Criss și Vlad, povestea surprinzătoare a vedetei.

Este cunoscută ca prezentatoarea știrilor Observator, însă până acum nimeni nu a mai văzut-o alături de fetița Sara într-un interviu de poveste, cât se poate de sincer.

Alessandra Stoicescu și fetița Sara, într-un interviu cu totul special în cadrul CulTour 2022

Deși își practic în continuare meseria cu dedicare, Alessandra Stoicescu spune că își dorește să petreacă mai mult timp alături de micuța Sara. În vârstă de 2 ani și 10 luni, ca orice alt copil de vârsta sa este plin de energie și dornic de cunoaștere.

“E cu totul și cu totul altceva. O să încerc să explic puțin. Copilul devine lucrul cel mai important. Mai presus de orice, acea ființă este cea care te face să renunți la orice altceva obișnuiai să faci. Din clipa în care o ții în brațe, în primele 3 luni nu te mai recunoști.”, spune Sandra Stoicescu.

Aceasta spune că depresia pe care toată lumea spune că o întâlnește la începutul activității de mămică, este un soi de neliniște, asta pentru că în principiu nu-ți mai recunoști chipul de odinioară în oglindă.

Citește și: Seria interviurilor speciale cu Dana Rogoz și Vlad. Cum au răspuns cei doi întrebărilor adresate de Cristina Ciobănașu

“Am fost binecuvântată cu apariția Sarei, o sarcină naturală la 42 spre 43 care să meargă perfect. A fost perioada cea mai fericită, de aceea am și pus 35 de kg. Toată starea aia de bine se vede pe ea. Deși o și disciplinăm, ea având mai puțin de 3 ani, acumulează fericire pură, știe când face prostioare.”, povestește vedeta. Aceasta spune că micuții nu trebuie niciodată să fie triști, să cunoască supărarea. Ei trebuie să fie înconjurați doar de iubire.

Sandra Stoicescu vorbește despre fiica Sara, una dintre marile realizări ale sale

O fetiță zglobie, plină de viață și extrem de iubitoare, așa poate fi descrisă în cuvinte micuța Sara, fiica Alessandrei Stoicescu. Aceasta o descrie ca fiind “o personalitate greu de stăpânit, care dăruiește iubire, încăpățânată, leoaică în toată puterea cuvântului”.

„Este foarte ambițioasă, vrea să facă totul singură.”, spune vedeta. Aceasta a însoțit-o pe micuță la stomatolog, acolo unde pentru prima dată a simțit frică, însă odată ce s-a obișnuit pe scaunul pacientului a putut să treacă mai ușor peste temeri. Ulterior, a dorit să-și supună mama fiecărei proceduri văzute acolo.

“Își înfrânge temerile dacă vorbești cu ea și cu voce calmă, răbdare. Când începi să fii mai fermă, știe. E o binecuvântare, îți schimbă complet felul de a gândi. Îți schimbă tot. Nu e simplu, dar dacă e ce îți dorești, e cu plăcere.”, a spus Sandra Stoicescu.

Citește și: Anca Androne, alături de fiica Lara într-un interviu de poveste însoțite de Cristina Ciobănașu

Deși mult mai relaxată decât a lăsat să se vadă pe micile ecrane, vedeta l-a avut alături de ea pe tot parcursul interviului pe Sergiu, tatăl Sarei, cel care întotdeauna i-a fost alături în ciuda greutăților. Ca orice mamă, chiar și Alessandra Stoicescu a simțit nevoia de sprijin în momentele cheie ale vieții.

În articolul

CulTour 2022: Alessandra Stoicescu și fetița Sara, într-un interviu cu totul special

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x