CulTour 2022: Anca Androne, alături de fiica Lara într-un interviu de poveste însoțite de Cristina Ciobănașu

Publicat pe 07.06.2022 la 10:05 Actualizat pe 09.06.2022 la 11:03

Anca Androne a venit însoțită de fiica Lara pentru a răspunde celor mai haioase întrebări adresate de către Cristina Ciobănașu. Cum a decurs întâlnirea și ce mărturisiri a făcut micuța.

Anca Androne poartă o rochie neagră și are părul desprins

Anca Androne în "Adela"

Instagram/Anca Androne

Anca Androne și Lara au făcut echipă în cadrul CulTour 2022 și au stat la povești alături de Cristina Ciobănașu. Micuța de 7 ani a celebrei actrițe a răspuns cu mult curaj la cele mai haioase întrebări adresate de carismatica prezentatoare. Cu toate că la început emoțiile au avut un cuvânt de spus, pe parcurs totul a revenit la normal.

Actrița din “Adela” spune că fiica ei a fost cea care i-a schimbat viața în totalitate și a ajutat-o să își descopere multe calități ascunse.

Anca Androne, alături de fiica Lara într-un interviu oferit de CulTour 2022

Deși lucrează atât la teatru, cât și pe platourile de filmare, Anca Androne spune că nu ezită să o aducă și pe fiica sa atunci când timpul îi permite. De cele mai multe ori, se vede obligată să procedeze astfel, iar rutina devine cu totul alta. Ca orice alt copil de vârsta sa, Lara este plină de energie, voioasă și cu gândul tot timpul la joc și joacă.

“Mă scoate puțin din rutina de lucru pentru că a venit și la teatru. Acolo e mai complicat să mă pot concentra.”, spune Anca Androne. Cu toate acestea, nu ezită să îi arată micuței locurile în care își face zi de zi treaba și o introduce pe cât posibil în această lume minunată a spectacolului.

Lara este dornică să mănânce dulciuri, să călătorească cu mama ei în diferite locații ale filmărilor, dar și să se joace alături de prietenele sale. Spune că o iubește pe cea care i-a dat viață “până la sfârșitul lumii”. Este în clasa pregătitoare și spune că uneori nu îi place la școală pentru că pauzele sunt foarte scurte. Atunci când are timp și se află la școală, găsește întotdeauna modalități noi pentru joc.

Citește și: Andreea Lițescu, alături de fetița Sara într-un interviu de poveste. Cum își petrec cele două zilele împreună

Materia preferată a Larei este româna, însă spune că nu știe ce vrea să se facă atunci când va fi mare. Cel mai mare “secret” al său este că își poate face părinții să râdă în cele mai inedite momente. Altfel spun, atunci când se lasă seara, micuța începe să aibă energie și să alerge prin casă pentru a și-o consuma.

Anca Androne și Lara la CulTour 2022

Lara spune că atunci când tatăl ei nu lucrează, stă cu el. De asemenea, nu consideră că a fi copil este un lucru dificil, dar nici a fi părinte.

“Stă tot timpul pe placă. Eu îmi fac de-ale mele, el se uită la placă.”, spune Lara, fiica actriței Anca Androne. De cealaltă parte, vedeta mărturisește că uneori răbdarea îi este pusă la încercare, mai ales seara, atunci când apar întrebările micuței.

“Câteodată e, câteodată mai ales seara e, până își consumă energia. Și după ce ne suim în pat, citim separat. Până acum citeam eu și după ce stingem lumina încep destăinuirile și întrebările și dilemele de peste zi. Și atunci trebuie să fii cel mai atent la ce spui.”, mărturisește Anca Androne, actrița din “Adela”.

Citește și: Seria interviurilor speciale cu Dana Rogoz și Vlad. Cum au răspuns cei doi întrebărilor adresate de Cristina Ciobănașu

Lara spune că preferă să mănânce pizza și paste, dar și să consume băutura ei favorită, ciocolată caldă. În schimb, celebra sa mamă încearcă să se bucure de meseria de părinte cât mai multă vreme.

În articolul

CulTour 2022: Anca Androne, alături de fiica Lara într-un interviu de poveste însoțite de Cristina Ciobănașu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x