CulTour 2022: Seria interviurilor speciale cu Dana Rogoz și Vlad. Cum au răspuns cei doi întrebărilor adresate de Cristina Ciobănașu

Publicat pe 06.06.2022 la 12:43 Actualizat pe 06.06.2022 la 18:14

Dana Rogoz și Vlad sunt invitații seriei de interviuri speciale marca CulTour 2022. Cum au răspuns cei doi întrebărilor adresate de Cristina Ciobănașu.

Dana Rogoz poartă un hanorac galben cu mâneci lungi și stă lângă fiul ei, Vlad care poartă un tricou galben cu imprimeu

Dana Rogoz și Vlad în cadrul seriei interviurilor CulTour 2022

Happy Channel

Dana Rogoz și Vlad sunt invitații seriei interviurilor speciale marca CulTour 2022. Cei doi au venit împreună pentru a răspunde celor mai simpatice întrebări adresate de îndrăgita Cristina Ciobănașu. Micuțul a dezvăluit lucruri inedite despre momentele petrecute alături de familie și s-a simțit ca acasă în preajma camerelor de filmat.

Deși își dorește să urmeze o carieră de inventator, Vlad nu ezită să privească în fața camerelor de filmat, atunci când se află în prim-plan.

Seria interviurilor speciale cu Dana Rogoz și Vlad

Dana Rogoz și Vlad au o relație mamă fiu mai mult decât perfectă, iar comunicarea dintre ei este realizată la un nivel peste așteptări. Atunci când oferi iubire, primești același gen de sentimente din partea celorlalți, iar acest lucru se observă cel mai bine în preajma celor mici.

Actrița încearcă să-i insufle băiețelului său multe idei pe care ea nu le-a avut în copilărie sau adolescență, atunci când și-a dorit. Aceasta spune că Vlad trebuie să fie conștient că părinții nu dețin întotdeauna puterea supremă, asta pentru că și aceștia se pot confrunta cu lucruri pe care nu le cunosc în permanență.

“Uneori n-am dreptate și recunosc asta și mi se pare ok. Nici părinții n-au întotdeauna dreptate. Mă întreabă lucruri pe care nu le mai cunosc, îi arăt cum mă informez sau dacă am întrebări.”, spune Dana Rogoz. Aceasta spune că Vlad poate anticipa anumite întrebări legate de matematică, atunci când ea și soțul ei se pregătesc să rezolve anumite cerințe date. De aceea, atunci când nu este sigură pe răspunsurile sale, vedeta îi arată fiului său modalitatea prin care se informează pentru a reuși să găsească răspunsul corect.

Vlad este în clasa I și spune că se descurcă “binișor” la matematică. În schimb, Dana Rogoz spune că are anumite “sclipiri” pe care ea nu le-a avut la vremea sa.

Citește și: Test de compatibilitate cu Alina Florescu și Bogdan Talașman. Cum au răspuns actorii din “Adela” celor mai haioase întrebări

“Făceam tema la mathematică în oraș, o problemă alambicată și nu știam să explic. Am citit enunțul problemei, el mi-a zis care este rezultatul final. Are anumite sclipiri și vede matematic lucrurile.”, mărturisește îndrăgita vedetă.

Dana Rogoz și Vlad, într-un interviu de poveste în cadrul CulTour 2022

Dana Rogoz spune că fiul său este printre cei mai lăudați elevi din clasă la matematică, materie pe care o adoră. De asemenea, micuțul recomandă tuturor copiilor desenul “Number blocks”, inspirație pentru toate mămicile. Deși îi place să meargă la școală și să participe în cadrul orelor ce implică gândirea și rațiunea, acesta spune că temele nu sunt pasiunea lui. Cu toate acestea, toate temele sunt realizate cu ajutorul mamei sale, faimoasa Dana Rogoz.

“Rezist cu greu uneori, fac efort. E cea mai mare probă, rezistența la teme, dar învăț și eu. Învățătoarele cred că au o răbdare, ceva ieșită din comun.”, spune protagonista filmului “MO”. Ca orice copil, Vlad spune că își iubește mama, asta pentru că este mama lui, așa cum s-a exprimat chiar el. Cât despre surioara sa mai mică, Lia, aceasta este la fel de îndrăgită.

Citește și: Provocarea Happy Blitz cu Ioana Scărlătescu. Îndrăgita prezentatoare răspunde pentru prima oară celor mai simpatice întrebări

“Are și grijă de ea. Întâi i-a ținut mânuțele, a făcut baie, i-a ținut mânuțele.”, povestește Dana Rogoz. Cei doi formează alături de Radu Dragomir și Lia una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc.

În articolul

CulTour 2022: Seria interviurilor speciale cu Dana Rogoz și Vlad. Cum au răspuns cei doi întrebărilor adresate de Cristina Ciobănașu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x