CulTour 2022: Alina Florescu a răspuns provocării Happy Blitz și a dezvăluit câteva secrete din viața ei. Cum arată o zi de filmare pentru actriță

Publicat pe 09.02.2022 la 10:56 Actualizat pe 09.02.2022 la 17:48

Alina Florescu a răspuns provocării Happy Blitz și s-a lăsat pe mâna Cristinei Ciobănașu pentru câteva întrebări originale și amuzante. Ce secrete a dezvăluit actrița și cum arată o zi de filmare din viața ei.

Alina Florescu ține microfonul în mână, zâmbește și se află într-o rulotă, pe platourile de filmare

Alina Florescu a răspuns provocării Happy Blitz

Happy Channel

Alina Florescu este o tânără actriță din România, cunoscută pentru rolurile din “Sacrificiul”, „Prin oraș circulă scurte povești de dragoste”, „Empiric”, “Adela” și în curând “Secretul lui Zorillo”. Vedeta a răspuns provocării Happy Blitz și a dezvăluit câteva secrete din viața ei.

Cristina Ciobănașu i-a luat un mini-interviu colegei de platou, chiar pe set, acolo unde Alina Florescu se afla pentru câteva scene din “Adela”. Cum a răspuns vedeta provocării CulTour 2022.

Alina Florescu a răspuns provocării Happy Blitz

Alina Florescu a recunoscut în cadrul CulTour 2022 că atunci când se află la filmări, bea mai multă cafea decât în mod obișnuit. De asemenea, de cele mai multe ori, actrița se află toată ziua pe set, asta însemnând că micul dejun este luat tot acolo, în grabă.

“- Micul dejun, sandvișuri de la Nea Mihai cu ou și brânză.”, a recunoscut Alina Florescu. Atunci când se află acasă, actrița a declarat că bea o singură cafea, iar când are filmare, aproximativ trei, patru astfel de băuturi pentru a-și ține energia la un nivel ridicat.

După această mărturisire, Criss a recunoscut de asemenea că, acum ceva timp, era adepta cafelelor, însă de ceva vreme a încercat să reducă consumul lor.

“- Beam înainte, am încercat să reduc.”, a spus Cristina Ciobănașu.

“- Care este cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat săptămâna asta?”, a întrebat-o Criss pe colega de platou, Alina Florescu.

“- În afară că am venit la filmare, mi-am luat o carte nouă.”, a răspuns aceasta entuziasmată. Cristina Ciobănașu a continuat astfel seria curiozităților și a vrut să afle cum s-ar descrie Alina Florescu, dacă ar fi să-și aleagă un hastag.

“- #dă-i cu iubire”, a răspuns Alina Florescu.

“- Spune-mi ceva ce prietenii tăi consideră atât de tipic ție?”, a continuat Criss seria întrebărilor.

“- Că sunt mama grupului, că mereu am grijă de oameni. Facem duminica în familie, unde eu gătesc.”, a mărturisit Alina Florescu.

Alina Florescu, secrete inedite din viața personală

Alina Florescu a recunoscut faptul că alături de prietenii ei petrece în fiecare duminică, zi pe care o consideră cu toții sfântă. Actrița nu este originară din București și astfel, alături de cei dragi sufletului ei, a încercat întotdeauna să-ți creeze un ambient plăcut într-un oraș atât de mare.

“- Suntem toții singuri în București. Mi se pare drăguț măcar duminica să împărțim ceva frumos.”, a mărturisit Alina Florescu.

“- Mi s-a părut foarte tare că voi gătiți împreună, între prieteni. Mi se pare foarte tare.”, a recunoscut Criss. Cât despre viața de familie, Alina Florescu a declarat că aceasta a fost întotdeauna una simplă, tatăl ei fiind cioban și ea crescând la țară, într-un loc feeric.

“- Tata e cioban. Mergem cu animalele, sparg lemnele. E foarte relaxant. Și sunt munții și pădurea.”, și-a adus aminte cu nostalgie, Alina Florescu. Într-o altă ordine de idei, actrița a mărturisit că nu poate trăi fără paste și fără deserturile care conțin ciocolată și fructe de pădure.

De asemenea, vedeta a menționat că nu ar putea mânca niciodată stafide.

În articolul

CulTour 2022: Alina Florescu a răspuns provocării Happy Blitz și a dezvăluit câteva secrete din viața ei. Cum arată o zi de filmare pentru actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x