CulTour 2022: Bogdan Talașman și Maria, într-o discuție sinceră alături de Vlad Gherman. Ce dezvăluiri au făcut cei doi

Publicat pe 28.06.2022 la 11:41 Actualizat pe 29.06.2022 la 13:58

Bogdan Talașman și Maria stau în continuare la povești alături de Vlad Gherman. Cei doi au făcut cele mai inedite dezvăluiri și s-au lăsat descoperiți așa cum puțină lume îi știa până acum.

Bogdan Talașman poartă blugi și tricou gri și stă pe scaun lângă fiica sa, Maria

Bogdan Talașman din "Adela" și fiica sa Maria

Happy Channel

Bogdan Talașman și fiica sa Maria au revenit la CulTour 2022 pentru o serie de întrebări și răspunsuri de-a dreptul inedite. Cei doi s-au lăsat descoperiți așa cum puțină lume i-a văzut până acum și au făcut mărturisiri neașteptate. În ciuda faptului că tânăra este o adolescentă în toată firea, celebrul actor cunoaște modalități simple de a-i fi alături la orice pas, indiferent de starea acesteia.

Bogdan Talașman și Maria, într-o discuție sinceră alături de Vlad Gherman

Dacă ieri am cunoscut-o pentru prima oară pe Maria, fiica lui Bogdan Talașman, într-o discuție inedită, astăzi cei doi stau în continuare la povești alături de Vlad Gherman. În ciuda faptului că actorul își laudă fiica la orice pas, acesta spune că au fost câteva lucruri ce l-au speriat în copilăria acesteia. De cealaltă parte, Maria își recunoaște singură câteva dintre întâmplările realizate atunci când nimeni nu știa.

“Am spart un geam la munte.”, a spus tânăra. Aceasta subliniază faptul că la un moment dat a furat un articol de îmbrăcăminte din magazin, fără ca măcar să-și dea seama. Ulterior, nu a mai avut ce să facă și a rămas pentru totdeauna cu articolul vestimentar. De asemenea, tânăra spune că atunci când sora ei geamănă este pedepsită, de cele mai multe ori primește și ea aceleași mustrări.

Cât despre sfaturile părintești primite, Maria rămâne la “nu mor caii când vor câinii”. Aceasta spune că astfel a reușit să-și rezolve toate problemele de adolescente existente până atunci. Cât despre cea mai importantă regulă pe care o au cei doi în familie, aceasta este în strânsă legătură cu “minciuna”.

Citește și: Mai multe despre parenting cu Ștefana Darzeu, actrița din “Adela” și cele două fetițe Alma și Matilda

“Să nu ne mințim, să ne privim în ochi, să ne spunem orice, să găsim soluții la probleme. Viața este o multitudine de încercări, de lupte, de compromisuri și trebuie să trecem peste împreună. Cred că asta e, încrederea.”, a mărturisit Bogdan Talașman.

Bogdan Talașman și Maria, dezvăluiri fără perdea în cadrul Cultour 2022

Deși este o adolescentă în toată regula, Maria preferă întotdeauna ieșirile în aer liber în detrimentul gadget-urilor. Astfel, aceasta spune că atunci când a primit un smart watch din partea tatălui ei, nu a ținut cont de acest lucru însă l-a purtat ca pe o bijuterie. Bogdan Talașman este de părere că cel mai frumos cadou primit de la fetele sale a fost un tricou cu Rolling Stones.

Dacă ar fi să menționeze care sunt melodiile sale preferate, Maria spune că doar două melodii reușesc de fiecare dată să-i redea o stare fericită, atunci când nu se simte prea bine. Este vorba despre “Fine not fine” de la formația Spector, dar și “Common People”, de la Song by Pulp. Fiind totuși o generație diferită, Maria recunoaște că ascultă formații precum Nirvana sau Guns n Roses.

Citește și: Importanța sportului în viața copiilor . Ce spun specialiștii despre mișcarea de la vârste fragede și până la maturitate

Bogdan Talașman și Maria formează o familie fericită, asta dacă ne luăm după declarațiile lor oferite chiar în cadrul CulTour 2022. Alături de Vlad Gherman au oferit cele mai inedite detalii din viața lor și s-au lăsat descoperiți așa cum nu au mai făcut-o până acum. În ciuda faptului că tânăra nu își dorește să devină actriță, tatăl său a recunoscut că a jucat alături de sora geamănă într-un film.

În articolul

CulTour 2022: Bogdan Talașman și Maria, într-o discuție sinceră alături de Vlad Gherman. Ce dezvăluiri au făcut cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x