CulTour 2022: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezintă cele mai bune recomandări pentru un weekend de poveste

Publicat pe 17.06.2022 la 10:25 Actualizat pe 17.06.2022 la 19:28

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezintă cele mai bune recomandări pentru un weekend cultural. Cei doi prezentatori carismatici nu-i uită nici pe cei mici, dar nici pe bunici și reușesc să împace pe toată lumea cu tot mai multe exemple.

Cristina Ciobănașu poartă o bluză verde și stă lângă Vlad Gherman care poartă o bluză cu mâneci lungi

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman în cadrul CulTour 2022

Happy Channel

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aduc în fiecare vineri la CulTour 2022 recomandări de poveste pentru ca toată lumea să fie împăcată cu câte o alegere. Indiferent că vorbim despre filme romantice, drame sau animații, acestea nu lipsesc din lista celor doi prezentatori îndrăgiți. De data aceasta, avem o prezentare și de la Opera Comică pentru copii cu spectacolul „School of Rock”.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezintă cele mai bune recomandări pentru un weekend de poveste

Criss și Vlad prezintă filmul “Lightyear”, o producție așteptată de toată lumea, de la cei mici la cei mai mari. Din distribuție fac parte actori precum Chris Evans, Taika Waititi, James Brolin, Keke Palmer, Peter Sohn și Efren Ramirez. Cine nu îl cunoaște pe celebrul astronaut din seria “Toy Story? Acum, îndrăgitul personaj iese la suprafață și le arată tuturor viața sa cu adevărat.

Urmărește CulTour 2022, de luni până vineri de la 17.30, doar la Happy Channel

“Lightyear” pornește într-o călătorie intergalactică împreună cu recruții de nădejde Izzy, Mo, Darby și robotul ajutor, Sox. Acesta a fost creat inițial în 1995 pentru povestea “Toy story”, însă acum povestea lui este completă diferită. Regizorul Angus MacLane spune că a droit să imprime atât trecutul, cât și viitorul în aceeași poveste fantastică ce va capitva cu siguranță micii aventurieri.

Pentru a rămâne în aceeași notă a poveștilor, Criss și Vlad îi invitată pe cei mici în cadrul Operei Comice pentru copii, acolo unde sunt reprezentații pentru fiecare categorie de vârstă. La momentul actual, “School of Rock, musicalul, este cea mai căutată piesă. Regizorul Emil Pantelimon spune că sunt “o întreagă echipă de actori care reușesc să ducă spectacolul la un nivel uriaș”.

Citește și: Andreea Lițescu vorbește despre meseria de mamă și spune care sunt cele mai mari provocări pe care le-a avut de înfruntat

Cu toate acestea, repetițiile au durat aproximativ 2 luni, iar spre marea finală au avut parte de doar 2 săptămâni de aranjat fiecare detaliu pentru ca totul să iasă perfect. Acesta spune că „nu e o greutate să vii la repetiții, e o plăcere”.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă invită la Opera Comică pentru copii pentru “School of Rock”

Ovidiu Anton și Cătălina Epuran vă invită să vedeteți “School of Rock” în cadrul Operei Comice pentru copii. Este un spectacol 100% live, cu band, copii și multă voie bună îndreptată către spectactori.

“Eu pot să văd spun că s-a muncit foarte mult și s-a muncit cu foarte multă plăcere, de la cei mai mici la cei mai mari. Toată lumea are nevoie de artă, de muzică și de apropiere. De aceea trebuie să veniți la School of Rock.”, a transmis Ovidiu Anton. Cât despre actorii Fan Shuang și Daniel Varga, aceștia susțin că spectacolul i-a făcut să iasă din starea de confort.

Citește și: Mai multe despre parenting cu Ștefana Darzeu, actrița din “Adela” și cele două fetițe Alma și Matilda

“Ca profesor e o noutate. A fost o foarte noutate, înainte de premieră. La primele repetiții eu am vrut să renunț pentru că nu sunt obișnuit sentimental, să urlu la un copil. Sunt în două distribuții, sunt pe calea diferită cu sensibilitatea, dar m-au ajutat colegii, regizor, Emil, Irina și Radu m-au ajutat. M-am forțat să ies din cutia mea de comoditate și eu zic că am urlat tare.”, a declarat Fan Shuang pentru CulTour 2022.

În articolul

CulTour 2022: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezintă cele mai bune recomandări pentru un weekend de poveste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x