CulTour 2022: Daniel Nuță răspunde provocării Happy Blitz. Care sunt lucrurile neștiute despre celebrul actor

Publicat pe 11.05.2022 la 10:08 Actualizat pe 11.05.2022 la 17:45

Daniel Nuță din “Adela” răspunde provocării Happy Blitz într-o manieră mai mult decât personală. Care este secretul pe care puțină lume îl cunoaște despre îndrăgitul actor.

Daniel Nuță se numără printre cei mai îndrăgiți actori din serialul “Adela” și în ciuda personajului său, reușește să-i aduc pe fani mult mai aproape de personalitatea sa adevărată. Dacă în fața micilor ecrane este un tânăr arogant ce reușește cu greu să se facă plăcut, în viața reală este înconjurat de prieteni dragi și oameni care îl vor de fiecare dată aproape.

Actorul răspunde pentru prima dată provocării Happy Blitz, într-un interviu plin de sinceritate alături de Cristina Ciobănașu.

Daniel Nuță răspunde provocării Happy Blitz, într-un interviu sincer cu Cristina Ciobănașu

Deși ocupat cu filmările și proiectele profesional, Daniel Nuță a răspuns pentru prima dată provocării Happy Blitz și s-a lăsat descoperit de către fanii care voiau să vadă și o altă latură a sa.

Acesta spune că în fiecare zi obișnuiește să consume aproximativ trei sau patru cafele, însă micul dejun lipsește de obicei din meniu. Cu toate acestea, dacă ar exista o astfel de masă ideală, aceasta ar fi formată din omeltă cu ciuperci, unt, pâine prăjită și somon. Om muncitor și plin de umor, Daniel Nuță spune că nu este adeptul ieșirilor în oraș.

Deși îi place să danseze, preferă să o facă în confortul propriului cămin, alături de partenera sa de viață. Astfel, actorul a dezvăluit că iubește și este iubit, însă nu a oferit mai multe detalii despre acest subiect. Cât despre hastag-ul pe care l-ar folosi dacă ar putea să aibă unul personalizat, acesta ar fi cu siguranță #muncesc.

Cu toate că în viața de zi cu zi este prietenos și plin de viață, prietenii îl consideră arogant atunci când se află împreună cu prietenii la restaurant. Daniel Nuță recunoaște că acest lucru este cât se poate de adevărat, însă nu i-ar plăcea niciodată să-și schimbe atitudinea.

Astfel, dacă ar fi să se transforme într-un animal, acesta ar fi cu siguranță lupul, iar dacă ar fi un personaj istoric, Vlad Țepeș ar fi idealul.

Daniel Nuță, într-un interviu sincer alături de Cristina Ciobănașu

Astfel, Daniel Nuță și-a dezvăluit cel mai nou proiect al său, o dramă istorică ce va putea fi văzută în curând. Acesta îl va interpreta pe Vlad Țepeș și va readuce la viață momente istorice importante.

“Dacă îmi deschid părul, trebuie să fugim.”, spune Daniel Nuță. Acesta mărturisește că slăbiciunea sa este borcanul de Nutella. Cât despre Cristina Ciobănașu, aceasta spune că atunci când era copil primea întotdeauna porția de dulce, însă în cantități mult mai mici decât și-ar fi dorit.

“Din copilărie, pentru că mama ne trimitea din Italia câte un borcan la câteva luni și fiind trei copii, bunica ne drămuia să ne ajungă cât mai mult.”, spune Cristina Ciobănașu. Daniel Nuță în schimb, recunoaște că ar putea trăi toată viața cu salată de vinete cu maioneză, felul său de mâncare preferat. Cu toate acestea, nu ar putea consuma niciodată carne de porc.

“Eram vegetarian, dar am avut probleme cu stomacu. Nu pot să mănânc porc.”, spune Daniel Nuță. Actor român, s-a născut în 1993 în București și a jucat de-a lungul timpului în filme care au reușit să-i aducă un renume.

În articolul

CulTour 2022: Daniel Nuță răspunde provocării Happy Blitz. Care sunt lucrurile neștiute despre celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x