Daniel Nuță la CulTOUR – Despre planurile de viitor făcute în pandemie

Publicat pe 13.08.2020 la 10:06 Actualizat pe 13.08.2020 la 10:26

Daniel Nuță, actorul din serialul “Sacrificiul”, și-a petrecut perioada de izolare acasă, adunând idei pentru planurile de viitor.

Daniel Nuță la CulTOUR – Despre planurile de viitor făcute în pandemie

Daniel Nuță la CulTOUR – Despre planurile de viitor făcute în pandemie

Daniel Nuță, actorul din serialul “Sacrificiul”, și-a petrecut perioada de izolare acasă, adunând idei pentru planurile de viitor. El se bucură că a reușit să reînceapă lucrul, chiar dacă joacă în aer liber și cu mai puțin spectatori. Daniel spune că e trist să vadă că senzația de comunitate cu publicul dispare atunci când e impusă distanțarea socială.

Daniel ne-a mărturisit că idea teatrului online nu e la fel de vie și nu redă la fel sentimentul de a fi acolo și de a simți energia actorului. Nu se poate transmite emoția și energia teatrului dacă acesta se face ca un film, în mediul online.

Avem cu toții nevoie de artă, mai ales în perioada aceasta dificilă. Datoria publicului consumator de artă este să sprijine artiștii. În cele aproape trei luni de stat acasă, Daniel a făcut sport, a văzut filme, s-a apucat de cursuri de italiană, dar a gândit și noi proiecte.

El a făcut planul pentru o serie de documetare masterclass, în care include și mici interviuri cu personalități din diverse domenii care sunt dispuse să împărtășească cum au excelat. În prezent, Daniel e în căutare de sponsori pentru a reuși ca în această vară să dea startul proiectului.

Chiar și în perioadele grele ca acestea, un actor trebuie să se adapteze, rămânând conectat cu oamenii, prin alte activități, cum este acest masterclass, povestește Daniel.

Atunci când a început pandemia, Daniel lucra la un spectacol de teatru, fără să știe ce avea să se întâmple, într-o vineri. În lunea următoare, s-au închis teatrele și atunci a știut că perioada de izolare îi va întrerupe activitaea. În pandemie, Daniel a învățat să se bucure de lucrurile mici, ieșirile cu prietenii la terase și socializarea.

În perioada de izolare, cel mai greu lucru pentru Daniel a fost că s-a simțit prizoner. El povestește că locuiește într-un apartament, la parter și are gratii la ferestre. Își dorea foarte mult să iasă afară, mai ales când vedea cât de frumoasă era vremea. Așa că Daniel a reușit să meargă la călărie, plimbându-se câte o oră cu calul.

Daniel își amintește cu drag când de luni până vineri se vedea cu familia din serialul Sacrificiul, iar în weekend fiecare se bucura de familia lui de acasă. Acesta e nerăbdător să își reia complet activitatea și să revină pe scenă.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Claudiu Istodor la CulTOUR – Despre filmările la serialul “Sacrificiul” și perioada de izolare Sandra Izbașa la CulTOUR – Despre perioada de izolare și disciplină

În articolul

Daniel Nuță la CulTOUR – Despre planurile de viitor făcute în pandemie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 01:31
Fiica lui Ninel Conde și a lui Ari Telch, Sofia, profund afectată de expunerea publică de care a avut parte pe vremea când era doar un copil
Happy People • ieri la 14:50
Fosta membră RBD a născut. Dulce María și Paco Álvarez sunt oficial fericiții părinți ai unei fetițe
Happy People • ieri la 12:32
Cum arată Özge Yagiz fără urmă de machiaj pe chip. Cât de frumoasă este actrița din "Jurământul"
Happy People • ieri la 11:24
Imagini rare de la nunta Thaliei. Cum arăta vedeta în urmă cu 20 de ani
Happy People • pe 03.12 la 14:39
Eduardo Yañez, actorul din “Destilando Amor”, a mărturisit că a fost pe punctul de a-și lua viața
Happy People • pe 03.12 la 11:48
Protagonistul serialul „Jurământul”, Gokberk Demirci, este un mare iubitor de animale. Imaginile care au topit inimile fanilor