Daniel Nuță la CulTOUR – Despre planurile de viitor făcute în pandemie

Publicat pe 13.08.2020 la 10:06 Actualizat pe 13.08.2020 la 10:26

Daniel Nuță, actorul din serialul “Sacrificiul”, și-a petrecut perioada de izolare acasă, adunând idei pentru planurile de viitor.

Daniel Nuță la CulTOUR – Despre planurile de viitor făcute în pandemie

Daniel Nuță la CulTOUR – Despre planurile de viitor făcute în pandemie

Daniel Nuță, actorul din serialul “Sacrificiul”, și-a petrecut perioada de izolare acasă, adunând idei pentru planurile de viitor. El se bucură că a reușit să reînceapă lucrul, chiar dacă joacă în aer liber și cu mai puțin spectatori. Daniel spune că e trist să vadă că senzația de comunitate cu publicul dispare atunci când e impusă distanțarea socială.

Daniel ne-a mărturisit că idea teatrului online nu e la fel de vie și nu redă la fel sentimentul de a fi acolo și de a simți energia actorului. Nu se poate transmite emoția și energia teatrului dacă acesta se face ca un film, în mediul online.

Avem cu toții nevoie de artă, mai ales în perioada aceasta dificilă. Datoria publicului consumator de artă este să sprijine artiștii. În cele aproape trei luni de stat acasă, Daniel a făcut sport, a văzut filme, s-a apucat de cursuri de italiană, dar a gândit și noi proiecte.

El a făcut planul pentru o serie de documetare masterclass, în care include și mici interviuri cu personalități din diverse domenii care sunt dispuse să împărtășească cum au excelat. În prezent, Daniel e în căutare de sponsori pentru a reuși ca în această vară să dea startul proiectului.

Chiar și în perioadele grele ca acestea, un actor trebuie să se adapteze, rămânând conectat cu oamenii, prin alte activități, cum este acest masterclass, povestește Daniel.

Atunci când a început pandemia, Daniel lucra la un spectacol de teatru, fără să știe ce avea să se întâmple, într-o vineri. În lunea următoare, s-au închis teatrele și atunci a știut că perioada de izolare îi va întrerupe activitaea. În pandemie, Daniel a învățat să se bucure de lucrurile mici, ieșirile cu prietenii la terase și socializarea.

În perioada de izolare, cel mai greu lucru pentru Daniel a fost că s-a simțit prizoner. El povestește că locuiește într-un apartament, la parter și are gratii la ferestre. Își dorea foarte mult să iasă afară, mai ales când vedea cât de frumoasă era vremea. Așa că Daniel a reușit să meargă la călărie, plimbându-se câte o oră cu calul.

Daniel își amintește cu drag când de luni până vineri se vedea cu familia din serialul Sacrificiul, iar în weekend fiecare se bucura de familia lui de acasă. Acesta e nerăbdător să își reia complet activitatea și să revină pe scenă.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Claudiu Istodor la CulTOUR – Despre filmările la serialul “Sacrificiul” și perioada de izolare Sandra Izbașa la CulTOUR – Despre perioada de izolare și disciplină

În articolul

Daniel Nuță la CulTOUR – Despre planurile de viitor făcute în pandemie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x