Sandra Izbașa la CulTOUR – Despre perioada de izolare și disciplină

Publicat pe 11.08.2020 la 09:04 Actualizat pe 11.08.2020 la 09:35

Sandra Izbașa, fosta gimnastă, ne-a povestit cum a fost pentru ea perioada de izolare.

Sandra Izbașa la CulTOUR – Despre perioada de izolare și disciplină

Sandra Izbașa la CulTOUR – Despre perioada de izolare și disciplină

Sandra Izbașa, fosta gimnastă, ne-a povestit cum a fost pentru ea perioada de izolare. La începutul pandemiei, Sandra nu credea că virusul va ajunge și la noi. În izolare, s-a bucurat de timpul petrecut cu familia și a renovat casa.

Sandra nu s-a dezis de la sport. În fiecare zi avea program de antrenament, iar cu restul energiei pe care o mai avea se ocupa de grădinărit și renovat. Ei i-a plăcut tare mult că a avut mai mult timp să citească. Sandrei îi era dor să se revadă cu prietenii, iar în pandemie s-au văzut doar pe mediile de socializare, stând ore în șir la povești în conferințe online. Cu toate acestea, video conferințele nu au înlocuit întâlnirile lor, dar le-au mai alungat dorul.

Când s-a terminat starea de urgență, la ora 1 noaptea Sandra a plecat la prietena e, Ana Baniciu. Sandra a mărturisit că îi era dor să conducă noaptea.

Să te uiți ochi în ochi, pentru mine asta contează cel mai mult.

Distanțarea socială ne este benefică, spune Sandra, și ar trebui să acordăm o importanță și mai mare. Trebuie să respectăm regulile impuse, dacă dorim să ne mai putem bucura de festivaluri, concerte și concedii în condițiile normale.

Sandra s-a distrat cu prietenele ei, filmând filmulețe amuzante, cu dezinfectant și motivând astfel oamenii să aibă mai multă grijă de igiena lor în perioada pandemiei. Trebuie să învățăm să ne adaptăm noilor vremuri si perioadei acesteia care ne cere să fim precauți, a mai adăugat Sandra.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Andreea Ibacka la CulTOUR – Despre perioada de izolare și timpul petrecut cu fetița lor Mirela Vaida la CulTOUR – Despre cum să petreci timpul frumos cu cei dragi

În articolul

Sandra Izbașa la CulTOUR – Despre perioada de izolare și disciplină

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp