Designerul Corina Boboc vrea să spargă tiparul prezentărilor de modă cu femei slabe și înalte

Publicat pe 13.03.2018 la 10:15 Actualizat pe 21.03.2018 la 17:07

Corina Boboc a folosit pentru prezentarea colecțiilor sale artiști, actrițe, spune ea, din dorința de a ieși din tiparul prezentărilor de modă cu manechine slabe, înalte.

Corina Boboc este unul dintre cei mai promițători tineri designeri. Ea a făcut practica la atelierul Doinei Levintza, este absolventă UNARTE, secţia Design Vestimentar. Ea este invitata acestei ediții a emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30, și în reluare, de luni până vineri, de la 15.30 și după miezul nopții, de luni până joi.

În interviul acordat postului Happy Channel, Corina a mărturisit că pasiunea pentru modă a moștenit-o de la mama sa. Apoi, a întâlnit oameni care i-au îndrumat pașii spre această lume.

”În Iași, am avut ocazia să întâlnesc un designer de acolo. Ea mi-a deschis calea spre design vestimentar și m-a făcut să îmi dau seama că asta îmi place, de fapt. Clar, mentorul meu este Doina Levintza. Am întâlnit-o în timpul facultății, am făcut practică la dumneaei doi ani. Ea a fost școala mea!”.

De altfel, a mărturisit Corina Boboc, Doina Levintza a fost cea care i-a îndrumat pașii și spre scenografie. Așa a ajuns să urmeze un master în Scenografie, iar acum, Corina realizează ținute și decoruri pentru spectacolele de teatru.

Prima sa rochie pe care a creat-o a fost, de altfel, și prima ținută pe care a vândut-o.

Am primit un material, în dungi, alb negru. Am vândut-o și am fost foarte bucuroasă”, a mărturisit Corina Boboc, la emisiunea ”PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

Corina Boboc a folosit pentru prezentarea colecțiilor sale artiști, actrițe, spune ea, din dorința de a ieși din tiparul prezentărilor de modă cu manechine slabe și înalte.

De ce alege nume inedite pentru colecțiile sale, în ce spectacole pot fi văzute creațiile sale, puteți afla din clipul de mai jos.

În articolul

Designerul Corina Boboc vrea să spargă tiparul prezentărilor de modă cu femei slabe și înalte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x