Paste carbonara cu tagliatelle și sos din gălbenușuri semi-gătite
Publicat pe 24.10.2017 la 10:11 Actualizat pe 24.10.2017 la 11:19
Iata o reteta atipica de paste carbonara.
Invitata lui Vlad Gherman la emisiunea ”Don Apetit”, difuzată de luni până miercuri, de la 12.30, este Mihaela, de la siteul laprajiturela.ro. Ea a prepatat paste carbonara atipice: în loc de sos din smântână dulce, ea a făcut unul din gălbenușuri de ou.
”M-am gândit să fac niște paste carbonara și vreau să trag un semn de alarmă! O nu să fac rețeta așa cum este ea, la mama ei acasă. Rețeta originală se prepară cu smântână dulce!”, a spus Mihaela.
INGREDIENTE
- Paste tagliatelle sau farfalle sau spaghete
- bacon sau panchetta (după preferințe)
- ouă proaspete
”Gălbenușurile se vor transforma într-o cremă, dar nu se vot găti complet”, a exlicat Mihaela de ce ouăle trebuie să fie proaspete
Cum se prepară aflați din clipul de mai jos. Poftă bună!