Emanuel Mirea la CulTour – Interviu din perioada de izolare

Publicat pe 03.09.2020 la 09:21 Actualizat pe 03.09.2020 la 09:27

Solistul Emanuel Mirea ne spune că perioada de izolare a fost mai ușor de suportat datorită tehnologiei care ne-a făcut să ne simțim mai aproape unii de alții.

Emanuel Mirea la CulTour – Interviu din perioada de izolare

Emanuel Mirea la CulTour – Interviu din perioada de izolare

Solistul Emanuel Mirea ne spune că perioada de izolare a fost mai ușor de suportat datorită tehnologiei care ne-a făcut să ne simțim mai aproape unii de alții. Emanuel a lansat o nouă piesă de curând, piesă care fusese scrisă înainte de perioada de pandemie, iar videoclipul piesei fusese filmat anul trecut.

Emanuel ne-a vorbit și despre cum a ajuns el la muzică. El spune că talentul e nativ, dar fără muncă talentul se irosește.

Trebuie să fii în stare să escavezi aurul și să îl aduci la realitate.

Emanuel a crescut cu artă în jur, de vreme ce tatăl său era actor și sora lui avea pian și chitară. Înainte să înceapă să vorbească, el a început să cânte și a descoperit că are imaginație muzicală. În liceu și-a făcut un band și au reușit să câștige multe festivaluri de muzică rock, iar în 1999 a început povestea trupei Stigma. Emanuel se declară fan Guns ‘n Roses, dar ascultă și multă muzică clasică.

Proiectul cu trupa Stigma s-a terminat în 2003-2004, după care Emanuel a început un proiect solo și a lansat două discuri, a avut multe piese la radio. Cu toate astea, el a decis să plece în Canda pentru a-și continua studiile la Columbia Academy, în domeniul Sound Design.

Când s-a întors în țară s-a simțit inspirat, a știut că s-a regăsit și a vrut să fie mai aproape de public. Cea mai mare dorință a lui e să continue să transmită prin versurile pe care le scrie. El se bucură de familia minunată pe care o are și de fetitța lui Rada, găsind un sprijin în cei dragi pentru ceea ce dorește să facă el pe viitor.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Cosmina Dobrotă, interviu de poveste la CulTour - Ce a făcut actrița în perioada de izolare Simona Gherghe la CulTOUR – Interviu de poveste din izolare

În articolul

Emanuel Mirea la CulTour – Interviu din perioada de izolare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp