Simona Gherghe la CulTOUR – Interviu de poveste din izolare

Publicat pe 26.08.2020 la 09:55 Actualizat pe 26.08.2020 la 09:59

Realizatoarea TV, Simona Gherghe, mărturisește că se simte mai relaxată acum că au fost ridicate restricțiile, dar în perioada de autoizolare era destul de afectată de veștile legate de noul virus.

Simona Gherghe la CulTOUR – Interviu de poveste din izolare

Simona Gherghe la CulTOUR – Interviu de poveste din izolare

Realizatoarea TV, Simona Gherghe, mărturisește că se simte mai relaxată acum că au fost ridicate restricțiile, dar în perioada de autoizolare era destul de afectată de veștile legate de noul virus. Ea își dorește să poată ajunge cu cei mici la mare pentru câteva zile, pentru un concediu relaxant.

Incertitudinea și panica veneau pentru că nu se știa cât va dura carantina. Starea de anxietate și grijile o năpădeau. Situația e îngrijorătoare și trebuie să fim pregătiți pentru orice. Ea spune că se aștepta ca oamenii să fie mai raționali și mai conștienți de pericolul din jur.

Trebuie să învățăm să trăim o perioadă cu situația asta. (...) Lucrurile nu sunt bune acum pentru că lucrurile s-au relaxat de tot.

Simona e speriată de posibilitatea unei a doua perioadă de izolare obligatorie pentru că i-a fost foarte greu să se descurce cu doi copii mici. Ea le-a explicat celor mici despre pandemie și cum să își păstreze igiena.

În perioadat de autoizolare, Simona și soțul ei s-au ocupat foarte mult de cei mici și au cântat, au pictat și au dansat împreună. Apoi Simona și-a intrat și în rolul de bucătăreasă. Când s-a terminat carantina, Simona a plecat o zi la mare cu cei mici, luându-și măsurile de protecție.

Am încercat să ne protejăm și mental de fluxul ăsta de informația.

Când era mică, Simona își dorea să devină doctor, apoi profesoară de limba franceză, arheolog și astronaut. Cu toate astea, când și-a dat seama că nu i se potrivește cariera de dascăl, a decis să își încerce norocul în televiziune, la ProTV Iași. Pentru că nu a fost acceptată, Simona a devenit voce de radio în Iași. Apoi cei de la Antena 1 Iași au remarcat-o și Simona a devenit prezentatoare de știri. Ea face această meserie de 18 ani.

Simona a mărturisit că și-ar dori să se dezvolte în zona de parenting și vrea să-și facă un canal YouTube. Ea consideră că mama ei este eroina sa.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Liviu Teodorescu la CulTOUR – Inspirație în perioada de izolare Iova la CulTOUR – Despre inspirație și piese noi

În articolul

Simona Gherghe la CulTOUR – Interviu de poveste din izolare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp