Emilia Popescu: ”Sunt foarte mulți pechinezi în meseria noastră”. Cum reacționează actrița când este atacată?

Publicat pe 19.05.2017 la 14:57 Actualizat pe 19.05.2017 la 23:12

Despre actorii uriasi, Emilia Popescu spune ca nu se poate supara pe ei cand ii fac observatii. In schimb, despre cei mici...

”Domnul Rebengiuc (n.n. Victor Rebengiuc) făcea naveta de la București și ne aducea mâncare. Mie îmi dădea prima.”, își amintește Emilia Popescu despre filmul ei de debut, ”Moromeții”, care s-a filmat în satul Talpa, Teleorman.

Despre actorii mari alături de care a lucrat, Emilia Popescu are numai cuvinte de bine: erau generoși

”Dacă un actor uriaș mi-a făcut o nedreptate nu am cum să mă supăr, nu am să îl privesc altfel decât ca pe un mare actor. Acum mă pufnește râsul când văd actori de talie pitică, să spun așa, care vor să se comporte la fel și au același gen de reacție precum cei mari. Mă apucă râsul. Sunt mulți pechinezi în meseria noastră. Sufăr mai mult că nu pot să îi atac, pentru că nu pot să atac. Felul meu de a mă lupta este totala indiferență și ieșirea din peisaj”, a mărturisit Emilia Popescu la ”Happy Tribute”, rubrica realizată de Anca Țurcașiu în cadrul emisiunii ”Happy Day”.

Află mai multe din clipul alăturat.


Emilia Popescu a a absolvit, în 1988, Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, clasa profesorilor Olga Tudorache și Florin Zamfirescu.

A debutat în 1985 în filmul Moromeții, în rolul Ilincăi. A avut un mare rol în piesa Străini în noapte, în regia lui Radu Beligan.

Începând cu stagiunea 2002 – 2003 este actriță a Teatrului de Comedie. Actrița Emilia Popescu a fost decorată la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Pentru Merit în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”. (sursa wikipedia.org)

În articolul Emilia Popescu: ”Sunt foarte mulți pechinezi în meseria noastră”. Cum reacționează actrița când este atacată?:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2025. Berbecii exersează calmul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2025. Berbecii exersează calmul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Angajații de la stat care riscă să rămână fără salarii. Ministerul cere reducerea cheltuielilor
observatornews.ro
Angajații de la stat care riscă să rămână fără salarii. Ministerul cere reducerea cheltuielilor
Spaghetti cu lămâie, usturoi și parmezan. Cea mai simplă, dar gustoasă rețetă de paste
HelloTaste.ro
Spaghetti cu lămâie, usturoi și parmezan. Cea mai simplă, dar gustoasă rețetă de paste
Exerciții fizice în funcție de personalitate. Ce să alegi, conform specialiștilor
Catine
Exerciții fizice în funcție de personalitate. Ce să alegi, conform specialiștilor
Avertisment urgent pentru milioane de utilizatori Windows 10. Ce se va întâmpla de mâine cu sistemul de operare
useit.ro
Avertisment urgent pentru milioane de utilizatori Windows 10. Ce se va întâmpla de mâine cu sistemul de operare
Pasiunea secretă a lui Victor Piţurcă. De la ce nu se poate abţine: “N-am cum să lipsesc”
as.ro
Pasiunea secretă a lui Victor Piţurcă. De la ce nu se poate abţine: “N-am cum să lipsesc”
Remedii naturale pentru afte bucale. Cum poți trata infecțiile orale
MediCOOL
Remedii naturale pentru afte bucale. Cum poți trata infecțiile orale
O mamă şi bebelușul ei au murit, după ce aceasta a născut acasă. Femeia ar fi fost avertizată că sarcina era una cu risc crescut
Spynews
O mamă şi bebelușul ei au murit, după ce aceasta a născut acasă. Femeia ar fi fost avertizată că sarcina era una cu risc crescut
Întârzierea vorbirii la copii: cauze, simptome și tratament
DeParinti
Întârzierea vorbirii la copii: cauze, simptome și tratament
Cele mai bune semințe. Ce efecte poate avea conținutul lor nutritiv
MediCOOL
Cele mai bune semințe. Ce efecte poate avea conținutul lor nutritiv
Cum faci muștar de casă. Rețeta simplă, fără conservanți
HelloTaste
Cum faci muștar de casă. Rețeta simplă, fără conservanți
close
x