Iată cum se prepară ca la carte un biftec tartar de vită
Publicat pe 13.09.2017 la 17:30 Actualizat pe 18.09.2017 la 18:55
Voi stiati cum a aprut biftecul tartar? Aflati din acest material.
Pofticiosul Don Apetit a aflat cum se prepară un biftec tartar de vită ca la carte. Cel care i-a arătat cum se face este chef Mihai Toader.
”Este un lucru pe care îl facem pentru prima oară la noi în emisiune și chiar aveam un apetit mare. este vorba despre un tartar de vită! Eu o stau cuminte și o să ascult. De aici preiei tu. Eu o să fiu doar ochi și urechi”, a spus Vlad Gherman, în deschiderea acestei ediții de Don Apetit.
Așadar, iată care sunt ingredientele pentru un clasic biftec tartar de vită:
- carne de vită (mușchi), tocată la cuțit
- condimente
- capere
- ou de prepeliță
- muștar boabe
- ketchup
- ceapă roșie
- castraveciori murați
- paprika
- maioneză
- busuioc
Care sunt secretele unui biftec tartar reușit și cum se prepară, aflați din clipul alăturat.