Happy Food: Rețetă de mușchi de vită. Învață să gătești un preparat culinar de nota 10!

Publicat pe 20.06.2017 la 17:41 Actualizat pe 20.06.2017 la 18:32

Vlad Gherman i-a dat chef-ului Alex Cirtu nota 10 pentru reteta sa!

În ediția de marți a emisiunii Happy Food, Vlad Gherman a gătit alături de chef Alex Cîrțu. Cei doi au pregătit o rețetă bazată pe mușchi de vită.

Prezentatorul Happy Channel l-a avut invitat pe chef Alex Cîrțu, zis și Profu de gătit sau Teacher.

La final, după ce au realizat o rețetă bazată pe mușchi de vită, Vlad Gherman i-a dat acestuia nota 10 pentru preparatul delicios.

Ingrediente:

Urmărește, în materialul video de mai sus, modul de preparare!

În articolul

Happy Food: Rețetă de mușchi de vită. Învață să gătești un preparat culinar de nota 10!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unei şoferiţe după ce a fost trasă pe dreapta, azi noapte, de poliţişti: "E prima oară, de aceea am avut aşa emoţii"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x