HAPPY HIT: Melodie de pus pe REPEAT. ”O piesă care te face să sari în sus de la prima ascultare!”

Publicat pe 17.11.2016 la 22:50 Actualizat pe 19.11.2016 la 16:09

La ”Happy Hit” ai mereu parte de hituri. De aceasta data, Justin Timberlake este vinovatul pentru o piesa care te face sa sari in sus de la prima ascultare.

La ”Happy Hit” găsești întotdeauna melodii de pus pe repreat. De această dată a venit rândul lui Justin Timberlake și a hitului său, ”Can't stop the feeling”.

Este genul de piesă care te face să sari în sus de la prima ascultare”, a mărturisit Criss telespectatorilor emisiunii ”Happy Day”.

Într-adevăr, cel mai recent single al artistului american este unul demn de laudă. ”Can't stop the feeling” face parte din coloana sonoră a filmului de animație ”Trolls”, Justin fiind cel care s-a ocupat de întreaga coloană sonoră a acestei producții. Totuși, cântecul și-a câștigat popularitatea nu neapărat datorită legăturii sale cu filmul, ci pentru că este o compoziție excepțională. Linia melodică și versurile se completează perfect și creează o armonie care transmite voie bună, distracție și poftă de dans.

Justin Timberlake a debutat cu acest nou single în fruntea topului Billboard din SUA, fiind deja a cincea experiență de acest gen a cântărețului. Mai mult decât atât, el a cântat live melodia, în finala Eurovision desfășurată în acest an în Suedia.

Urmărește interpretarea uluitoare a artistului, în clipul video de mai sus.

În articolul

HAPPY HIT: Melodie de pus pe REPEAT. ”O piesă care te face să sari în sus de la prima ascultare!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x