Happy Med. Monica Pop trage un SEMNAL DE ALARMĂ: "Primul control oftalmologic ar trebui să aibă loc la naștere"

Publicat pe 05.09.2016 la 23:57 Actualizat pe 06.09.2016 la 00:15

Criss, Vlad, Rapha și Carmen Brumă au adus telespectatorilor Happy Channel cele mai fresh informații din muzică, literatură, cinematografie, sănătate, sport, chiar și din domeniul culinar.

Așteptarea a luat sfârșit! Telespectatorii au putut urmări, luni seară, prima ediție a noului sezon de ”Happy Day”. Un format mai mare, cu o echipă mai mare și cu mult mai multe informații. Criss, Vlad, Rapha și Carmen Brumă au adus telespectatorilor Happy Channel cele mai fresh informații din muzică, literatură, cinematografie, sănătate, sport, chiar și din domeniul culinar.

Sănătatea ochilor ar trebui să fie o preocupare la orice vârstă și tocmai din acest motiv, Carmen Brumă a discutat cu Monica Pop despre protecția ochilor, în cazul copiilor, și despre profilaxia anumitor boli la cei mici.

Cu acest prilej, invitatul special al rubricii Happy Med- cunoscutul medic stomatolog a ținut să facă anumite precizări importante.

"Sunt foarte multe probleme oftalmologice pe care oamenii nu le știu. Aspectul normal oftalmologic la un copil nu înseamnă neapărat că nu are ceva.

Dimpotrivă! De obicei, oamenii s-au obișnuit să meargă cu copilul, care are o patologie oftalmologica, atunci când observă ei că ceva nu e în regulă. E foarte târziu și de foarte multe ori de nerecuperat.

Primul control oftalmologic ar trebui să aibă loc la naștere. Fiecare maternitate ar trebui să aibă contract cu un oftalmolog, care să examineze copilul la naștere, pentru că există patologii ce trebuie operate imediat după naștere.

E vorba de glaucom congenital, sunt copii cu ochii foarte mari, care nu sunt niciodată sănătoși. Nu este bine ca un copil să aibă ochii foarte mari".

Află mai multe din materialul video de alături!

În articolul

Happy Med. Monica Pop trage un SEMNAL DE ALARMĂ: "Primul control oftalmologic ar trebui să aibă loc la naștere"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x