Încă puţin şi Vlad va ajunge maestru cofetar: "Asta e cea mai tehnică reţetă"
Publicat pe 07.06.2017 la 11:01 Actualizat pe 10.06.2017 la 11:41
Cu această reţetă, Vlad trece la o etapă superioară într-ale cofetăriei.
Bezelele moi sunt astăzi vedetele rubricii Happy Food, pentru care actorul din iSerialul "Când mama nu-i acasă" le-a invitat pe Mirela şi Olguţa să le explice pofticioşilor cum se prepară.
"Este cea mai tehnică reţetă de până acum", vom afla în materialul de mai sus şi asta pentru că se lucrează cu ustensile specifice, gramaje, timpi şi temperaturi. Alchimia aromelor şi culorilor atinge perfecţiunea în mâna specialistelor.
Ingrediente:
- Ouă
- Gelatină
- Vanilie
- Zahăr
- Căpşuni
- Biscuiţi
- Cremă de ciocolată
Modul de preparare vă este prezentat în detaliu, mai sus. Atenţie însă, pe lângă ingrediente, ustensile şi know- how, este musai să aveţi răbdare, pasiune şi curiozitate. Sunteţi pregătiţi acum să vă luaţi porţia de happy food?