Înghețată caldă. Acesta este desertul greu de refuzat!
Publicat pe 12.10.2017 la 11:53 Actualizat pe 12.10.2017 la 15:15
Iata cum se prepara o ”inghetata calda”.
Don Apetit a intrat din nou în bucătăria lui chef Flavian Dobre. De data aceasta, el ne propune un desert greu de refuzat: înghețată caldă. Sau semifreddo. Pofticios din fire, Vlad Gherman, gazda emisiunii ”Don Apetit”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel de luni până miercuri, de la 12.30, a vrut să se pună pe treabă cât mai repede.
Așadar, iată care sunt ingredientele:
- Frișcă naturală cu o grăsime de 35-36%
- Frișcă naturală cu o grăsime de 30%
- Iaurt Yogumix
- Pastă de fructul pasiunii
De ce se folosesc două tipuri de frișcă și care sunt secretele preparării acestui desert le poți afla chiar de la Chef Flavian Dobre din clipul alăturat.