La ”CineCOOL” Ştefan Iancu a povestit despre accidentul ce i-a lăsat un semn permanent pe obraz

Publicat pe 10.05.2018 la 09:33 Actualizat pe 10.05.2018 la 09:36

Ștefan Iancu, deținător al unui Premiu Gopo la categoria “tânără speranţă”, și actorul din ”Un pas în urma serafimilor”, este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

Ștefan Iancu, deținător al unui Premiu Gopo la categoria “tânără speranţă”, și actorul din ”Un pas în urma serafimilor”, este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, ora 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

Irina Margareta Nistor a sesizat un semn ”de bună purtare” pe obrazul actorului în vârstă de 20 de ani și l-a întrebat ce s-a întâmplat.

Aveam 4 ani și eram un copil destul de dinamic. Aveam o masă de sticlă în sufragerie... și era un fotoliu și o canapea destul de lungă. Masa de sticlă era între ele. Eu am pus o mână pe mânerul canapelei, cealaltă mână pe fotoliu și m-am ridicat, apoi, mi-a fugit mâna stângă și am căzut cu fața pe masa de sticlă. Nu mă deranjează semnul, ba chiar acum îmi place!”,a povestit Ștefan.

Despre sport, instrumentele muzicale la care cântă, dar și alte povești din copilăria tânărului actor, în clipul de mai jos

Despre Ștefan Iancu:

La vârsta de 8 ani a jucat în primul său film-The Half Life of Timofey Berezin. În 2010, a jucat în ”The Glass House„ și în ”Born to Raise Hall”, alături de Steven Seagal. A jucat cu mulți artiști consacrați precum Dragoș Bucur, Alex Velea, Laura Cosoi, Smiley, Costel Busuioc, Răzvan Vasilescu și Cătălina Grama (Jojo). Ștefan Iancu a lucrat cu regizori precum Cristian Mungiu, în ”Amintiri din Epoca de Aur”, dar și cu Dan Pița, în anul 2014, pentru ”Kyra Kyralyna”, bazată pe o nuvelă a lui Panait Istrati. Printre numeroșii actori străini cu care a avut ocazia să lucreze se numără: Oscar Isaac, Abraham Murray, Ben Kinsley sau Keira Knightely.

În articolul

La ”CineCOOL” Ştefan Iancu a povestit despre accidentul ce i-a lăsat un semn permanent pe obraz

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x