Cautare: 52 rezultate dupa tagul "cinecool"

Are 18 ani și deja a jucat alături de mari actori internaționali. Bogdan Iancu vine la ”CineCOOL”

acum 2 zile

 Bogdan Iancu face parte din tânăra generație de actori. La doar 4 ani el a debutat în lumea filmului. Acum, are doar 18 și deja în CV-ul lui figurează colaborări la care alți actori încă mai visează.  Despre cum a fost la filmările...

Vlad Logigan, la „CineCOOL”: ”M-au anunțat cu foarte puține zile înainte că nu veam buget foarte mare”

acum 3 zile

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan, protagonistul din ”Nuntă în Basarabia”. ”Ești unul dintre cei mai înduioșători din povesta asta”, este mărturisirea pe care Irina Margareta...

Vlad Logigan, la ”CineCOOL”: ”Eram uimit că poți merge într-o sală unde televizorul era așa de mare”

acum 4 zile

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan.

La ”CineCOOL”, Victor Rebengiuc vorbește despre iubire: ”Amorul e un lung prilej de durere”

acum 9 zile

Invitatul acestei ediții de ”CineCOOL”, realizată de Irina Margareta Nistor, este Victor Rebengiuc, marele actor ce a interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme.

Marius Manole: ”Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple”

acum 17 zile

Actorul Marius Manole este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

Marius Manole: ”Am intrat în teatru și am zis: «Eu vreau să joc aici»”

acum 18 zile

Actorul Marius Manole este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

În copilărie, Irina Margareta Nistor și-a botezat cățelul după numele unei fantome din desene animate

acum 19 zile

Pe Irina Margareta Nistor o puteți urmări la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată la postul de televiziune Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30, și luni-joi, după miezul nopții).

Alina Șerban, la ”CineCOOL”: Nu vorbeam deschis despre faptul că eram rromă”

acum 23 zile

Actrița Alina Șerban, invitată la Happy Channel, la ”CineCOOL”, a mărturisit că a fost o perioadă în care evita să vorbească despre faptul că ea este de etnie rromă.

1 iunie era o zi specială pentru Irina Margareta Nistor. Iată cum sărbătorea gazda ”CineCOOL” Ziua Copilului

acum 24 zile

Ziua de 1 iunie îi trezește amintiri frumoase Irinei Margareta Nistor, gazda ”CineCOOL”, de la Happy Channel.

Alina Șerban, mărturisire sinceră la „CineCool”: ”Când auzeam muzică, începeam să țopăi”

acum 24 zile

Despre cum și-a început drumul în industria filmului, Alina a povestit la „CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

Bogdan Albulescu a ”dezertat” de la Facultatea de Drept pentru a se face actor

acum 32 zile

Acctorul Bogdan Albulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la „CineCOOL”.

La ”CineCOOL”, Bogdan Albulescu povestește cum ajungea la spectacole: ”Intram peste tot pe unde se putea, cu carnetul de student”

acum 32 zile

Invitat la ”CineCOOL”, actorul Bogdan Albulescu a continuat seria mărturisirilor. După ce a spus de ce a renunțat la Facultatea de Drept , el a povestit despre modul în care intra la spectacolele de teatru. Prima dată la teatru, ca simplu spectator, Bogdan Albulescu...

Bogdan Albulescu, selectat pentru marele festival de film de la Cannes, vine la ”CineCOOL”

acum 36 zile

Duminica aceasta, de la ora 16.00, invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL” este Bogdan Albulescu, singurul actor român aflat în selecția mareului Festival de Film de la Cannes.

Acesta este personajul de teatru în pielea căruia Marcel Iureș spune că s-a simțit cel mai bine

acum 38 zile

Una dintre mărturisirile actorului este și cea legată de personajul de teatru de care se simte cel mai atașat. Întrebat de Irina Margareta Nistor care este personajul în pielea căruia s-a simțit cel mai bine, Marcel Iureș a răspuns direct.

Amintiri cu Marcel Iureș, la ”CineCOOL”: ”Când eram mic, îmi plăcea foarte tare să scriu și să citesc”

acum 39 zile

Maestrul este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și de cinematografie din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30.

Marcel Iureș, o poveste de om: ”Eram în spital, bolnav, și am zis că nu am făcut mare lucru în viață”

acum 39 zile

Maestrul Marcel Iureș este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de cinematografie din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel.

Marcel Iureș aduce emisiunea ”CineCOOL” mai devreme la Happy Channel

acum 44 zile

”CineCOOL” va începe, în această duminică, 13 mai, mai devreme. Aceasta va fi difuzată de la ora 15.00 (și nu de la 15.30). Gazda, Irina Margareta Nistor, va avea un invitat de seamă la această ediție de ”CineCOOL”. Este vorba despre marele actor Marcel Iureș.

La ”CineCOOL” Ştefan Iancu a povestit despre accidentul ce i-a lăsat un semn permanent pe obraz

acum 45 zile

Ștefan Iancu, deținător al unui Premiu Gopo la categoria “tânără speranţă”, și actorul din ”Un pas în urma serafimilor”, este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

Cum a ajuns Ștefan Iancu să joace în cel mai premiat film la Gala Gopo, ”Un pas în urma serafimilor”

acum 45 zile

La ”CineCOOL”, tânărul actor Ștefan Iancu a povestit cum a ajuns să joace ăn filmul ”Un pas în urma serafimilor”,

De la Peter Pan, la rolul principal din ”Un pas în urma serafimilor”. Ștefan Iancu, un tânăr actor care promite

acum 46 zile

Ștefan Iancu, deținător al unui Premiu Gopo la categoria “tânără speranţă”, este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

1
2
3