LUNI, 11 FEBRUARIE 2019

La ”CulTOUR”, Diana Munteanu a mărturisit care este marele ei regret

Diana Munteanu a răspuns interviului de 61 de întrebări deja consacrate ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Diana ne-a primit chiar ”acasă” la ea, în platoul emisiunii ”Prietenii de la 11”, pe care o realizează alături de Florin Ristei, și este difuzată postul de Antena 1.

- Dacă ai putea să îți alegi orice loc de pe planetă unde ai putea trăi pentru totdeauna, care ar fi acesta?

- Oriunde unde este cald și soare. Cred că, la bătrânețe, mi-ar plăcea foarte tare să mă retrag undeva în Grecia, o căsuță mică, pe o plajă, câțiva măslini în spate și liniște. Mă văd bătrânică, trezindu-mă dimineața, făcând 30 de pași și ajungând pe nisip, unde culeg scoici... așa văd eu lucrurile.

- Ce regreți că nu ai învățat să faci?

- Regret că nu am învățat să înot mai bine și... cam atât. Treaba cu înotatul, la ora actuală, chiar o consider obligatorie. Eu înot ca broscuțele și, de la un capăt la celălalt al bazinului, am obosit... asta sunt.

- Două reguli pe care nu le-ai încălca nicodată.

- Am foarte multe reguli și principii de care m-am ținut toată viața. Acestea sunt principii pe care nu le mai regăsesc, în ziua de azi, la foarte multă lume. Nu am făcut niciodată rău oamenilor, nu întârzii, nu aș minți.

- Dacă ai putea fi, pentru o zi, în pielea cuiva, în pielea cui ai vrea să fii?

- A lui Dumnezeu.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 3 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 5 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 5 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »