Mihai Sturzu la CulTOUR, ne povestește despre perioada de izolare

Publicat pe 31.07.2020 la 09:23 Actualizat pe 04.08.2020 la 14:42

Mihai Sturzu, fost cântăreț, fost politician și actual pilot, a povestit într-un super interviu CulTOUR cum s-a cunoscut cu foștii săi colegi din trupa Hi-Q. A fost coleg cu Florin în clasa I și de atunci au rămas prieteni. Trupa Hi-Q s-a format când Mihai și Florin erau încă în liceu și au continuat timp de 18 ani.

Despre cariera în politică, Mihai povestește că s-a întrebat ce poate face pentru țara lui și a scris un proiect de educație non-formală. Din păcate, nimeni nu voia să îl asculte, nu existau persoane interesate. Mihai cunoștea un politician cu care convenise că îi va oferi proiectul său, fără să îi apară numele public. Ba mai mult, îl încuraja pe politician să își însușească noul proiect de educație în speranța că așa ar avea mai mult succes.

Politicianul l-a sfătuit pe Mihai să lupte pentru visul lui. Mihai i-a spus că dacă el va câștiga președenția partidului său, atunci el se va înscrie în partid. După ce Victor Ponta a câștigat, Mihai s-a ținut de cuvânt și a devenit deputat. Cu toate acestea, nu a activat în domeniu prea mult timp.

De la politică, Mihai a ajuns pilot pentru că își dorea foarte tare acest lucru. În timpul comunismului, când vedea avioane pe cer, își dorea foarte mult să fie și el în unul, să călătorească. La 32 de ani și-a luat licența de pilot privat. El a zburat și cu un avion din 1965 și spune că i-a fost tare frică.

Apoi în trei ani a făcut cursurile de pilot de linie. Pentru interviul și examenul la compania la care lucrează, Mihai a învățat o lună. În prezent, are 2000 de ore de zbor. Începând din luna martie, restricțiile de zbor s-au instalat treptat. Mihai spune că doar 2 din colegii săi din companie au luat virusul, dar niciunul dintre ei nu s-a infectat în avion.

Mihai povestește că a stat singur luni de zile, de teamă să nu îi pună în pericol pe cei apropiați. El a stat acasă, a renovat apartamentul și a învățat să gătească. După ce a luat sfârșit starea de urgență, Mihai s-a reîntors la muncă de vreme ce erau permise zborurile în câteva țări, fără restricții. El îi încurajează pe ascultători să se relaxeze și să se întoarcă la joburile lor liniștiți, sperând că economia îți va reveni curând.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30!

Citește și: Mirela Retegan, Tanti Prezentatoarea din Gașca Zurli, la CulTOUR – Despre răbdare și “hai” Oana Cârmaciu la CulTOUR: Despre experiența de a deveni mamă

În articolul

Mihai Sturzu la CulTOUR, ne povestește despre perioada de izolare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x