Monica Davidescu la CulTOUR – Despre perioada de izolare

Publicat pe 14.08.2020 la 11:06 Actualizat pe 14.08.2020 la 11:15

Actrița Monica Davidescu spune că în perioada de izolare pierdea noțiunea timpului, fără să își dea seama când trece ziua.

Monica Davidescu la CulTOUR – Despre perioada de izolare

Monica Davidescu la CulTOUR – Despre perioada de izolare

Actrița Monica Davidescu spune că în perioada de izolare pierdea noțiunea timpului, fără să își dea seama când trece ziua. În prima săptămână totul era incert. Apoi Monica a decis să își facă perioada de autoizolare mai frumoasă și să ajute copiii să meargă seara la culcare, citindu-le povești.

Astfel, a ajuns să citească povești online, nu doar pentru Dora, fetița ei, dar și pentru alți copii, timp de 60 de zile, strângând tot atâtea episoade frumoase, de dragul puștilor. Prin acest proiect, ea a oferit cadouri ascultătorilor, iar Aurelian a ajutat-o să înregistreze și audio-bookuri, nu doar live-urile cu povești.

Cu ajutorul Dorei, Monica a reușit să selecteze cele mai frumoase povești. În timpul pandemiei, Monica a urmat și programe de întreținere, făcând mișcare cu Dora în casă. Toți copiii s-au bucurat de prezența părinților timp îndelungat acasă, spune actrița.

În perioada de stat acasă, Monica a repetat cu colegii de teatru, tot online. Cu toate acestea, ea a stabilit că va continua poveștile seara, doar joia.

Monica mărturisește că în autoizolare i-au lipsit spectacolele și cel maid or i-a fost de spectatori și de acel transfer de energie. Din păcate, această energie lipsește atunci când teatrul ajunge în online.

Actrița s-a mobilizat și s-a concentrat pe faptul că e nevoie de adaptare în perioada asta, fără să se lase copleșită de incertitudini.

Știi ce am descoperit? Că ne putem reinventa. Nevoia ne învață.

Planurile de vacanță ale Monicăi nu includ plecări din țară, dar se bucură că anul trecut au reușit să se plimbe cu Dora în multe parcuri de distracții pentru copii.

Monica speră că fiecare dintre noi a învățat câte ceva din această perioadă. Îndrăgita actriță ne molipsește cu pozitivitate și ne sfătuiește pe toți să avem credință că lucrurile vor merge bine.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Daniel Nuță la CulTOUR – Despre planurile de viitor făcute în pandemie Claudiu Istodor la CulTOUR – Despre filmările la serialul “Sacrificiul” și perioada de izolare

În articolul

Monica Davidescu la CulTOUR – Despre perioada de izolare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp