Mușchiuleț de porc rulat în prosciutto, cu legume crocante și piure de mazăre
Publicat pe 16.04.2018 la 16:16 Actualizat pe 24.08.2018 la 16:13
Cum stau lucrurile în bucătăria unui restaurant? Aflați la ”Don Apetit & CO”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channelîn.
Cum stau lucrurile în bucătăria unui restaurant? Aflați la ”Don Apetit & CO”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică.
Despre... bucătăria internă a unui restaurant a povestit Chef Marius Dumitru, invitatul lui Vlad Gherman. Și, dacă tot se află într-o bucătărie, Vlad a aflat și cum se prepară mușchiuleț de porc rulat în prosciutto, cu legume crocante și piure de mazăre.
Ingrediente:
- mușciuleț de porc
- sare
- piper
- prosciutto
- sfoară
- ceapă
- morcov
- mazăre
- unt
Cum se prepară și ce sfaturi are chef Marius Dumitru, aflați din clipul de mai jos.