”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

Publicat pe 06.02.2020 la 16:18 Actualizat pe 06.02.2020 la 16:22

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Spune-ne ceva despre tine ce nu știe toată lumea.

- Sunt un om foarte timid și, contrar faptului că am foarte mulți prieteni, mi-e foarte greu, la început, cu oamenii. Am un trac.

- Despre ce experiență ai putea să spui că ți-a adus cele mai mari emoții?

- Emoțiile diferă. Emoțiile când m-am căsătorit, emoțiile pe care le am când descopăr un loc nou…

- Când s-a produs declicul și ți-ai zis că trebuie să scrii?

- Eu am făcut Jurnalismul. Iar asta cu scrisul a pornit de la un profesor și care mi-a zis, la un moment dat, în anii 2001, citea un blog. L-am întrebat ce e aia blog. Era un site unde unul scria ce făcea. Nu credeam că în România se va putea face așa ceva.

- Ce fel de elev ai fost?

- Slab. Foarte slab. Am fost pasionat doar ce ce înseamnă istorie, literatură. Eram slab la matematică, la chimie, mă omorau astea. Ram mai mult fanul faptului că mergeam la școală și socializam cu copiii.

- Poți să spuui despre cineva că este eroul sau eroina ta?

- Sunt niște oameni pe care îi iubesc foarte tare: mama, tata, nevastă-mea.

- Despre cine poți spune că te cunoaște cel mai bine?

- Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine.

Interviul continuă în clipul alăturat.

În articolul ”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 5 septembrie 2025. Săgetătorii au noroc în dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 septembrie 2025. Săgetătorii au noroc în dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
OMV pregăteşte un val masiv de concedieri în toată lumea. Petrom, cea mai afectată
observatornews.ro
OMV pregăteşte un val masiv de concedieri în toată lumea. Petrom, cea mai afectată
Interviurile Insula Iubirii, sezon 9. Narcis Bujor regretă că nu a refuzat date-ul cu Bianca Dan. Ce a ieșit la iveală abia acum
a1.ro
Interviurile Insula Iubirii, sezon 9. Narcis Bujor regretă că nu a refuzat date-ul cu Bianca Dan. Ce a ieșit la iveală abia acum
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos
HelloTaste.ro
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos
Ce determină fiecare semn zodiacal să iasă dintr-o relație. Ce arată astrele
Catine
Ce determină fiecare semn zodiacal să iasă dintr-o relație. Ce arată astrele
Puzzle-ul imposibil de rezolvat pentru AI. Oamenii îl termină în doar câteva secunde
useit.ro
Puzzle-ul imposibil de rezolvat pentru AI. Oamenii îl termină în doar câteva secunde
“Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă de mii de euro. Cum s-a putut afişa: “Vechituri”
as.ro
“Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă de mii de euro. Cum s-a putut afişa: “Vechituri”
Ce este untul de shea. Cum îl poți folosi
MediCOOL
Ce este untul de shea. Cum îl poți folosi
S-a găsit ascunzătoarea lui Emil Gânj! Criminalul din Mureș și-ar fi construit singur un adăpost
Spynews
S-a găsit ascunzătoarea lui Emil Gânj! Criminalul din Mureș și-ar fi construit singur un adăpost
Toddlerul se lovește. Care sunt motivele pentru care face acest lucru
DeParinti
Toddlerul se lovește. Care sunt motivele pentru care face acest lucru
Proprietățile uleiului esențial de lămâie. Ce efecte poate avea acest preparat în organism
MediCOOL
Proprietățile uleiului esențial de lămâie. Ce efecte poate avea acest preparat în organism
Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat
HelloTaste
Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat
close
x