Paste de casă. La ”Don Apetit & CO” ai o rețetă de pomodorini, preparatul fără ingrediente și cantități fixe

Publicat pe 23.07.2018 la 11:10 Actualizat pe 24.08.2018 la 16:09

Chef Victor Nemeș este invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit & CO”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel.

Chef Victor Nemeș este invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit & CO”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel.

El a arătat cum se fac pastele de casă, din doar DOUĂ ingrediente și a deconspirat o serie de secrete despre realizarea acestora.

Făina e de mai multe feluri. Noi, aici, folosim făina cu 000 și cu 00. Ce nu ar trebui să folosiți, este o făină cu agent de creștere. Pastele pomodorini nu au o rețetă bătută în cuie. Se poate merge mai departe, te popți juca”, a explicat chef Nemeș.

Pe lângă că a arătat cum se fac pastele de casă, chef Nemeș a venit și cu o rețetă de pomodorini, despre care a precizat că nu există ingrediente și cantități fixe. Ci, fiecare își pune ce îi place și cât îi place.

Puteți pune câte roșii doriți, după gustul fiecăruia. Nu pot să vă dau cantități exacte. Pune fiecare câte dorește”,a explicat Chef Victor Nemeș la Happy Channel.

INGREDIENTE:

Pentru spaghete:

100 grame de făină

un ou

apă

Pentru paste pomodorini:

roșii cherry

busuioc

usturoi

parmezan

ardei iute

Care este modul de preparare și ce alte secrete culinare a dezvăluit invitatul emisiunii „PoveștiCOOL” aflați din clipul de mai jos.

În articolul Paste de casă. La ”Don Apetit & CO” ai o rețetă de pomodorini, preparatul fără ingrediente și cantități fixe:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Blocarea intersecțiilor din București se amendează cu până la 2.000 de lei. Puțini știu regula
observatornews.ro
Blocarea intersecțiilor din București se amendează cu până la 2.000 de lei. Puțini știu regula
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
a1.ro
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
HelloTaste.ro
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Catine
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Orașul în care toți oamenii locuiesc în același bloc. Poți ajunge acolo doar printr-un tunel imens
useit.ro
Orașul în care toți oamenii locuiesc în același bloc. Poți ajunge acolo doar printr-un tunel imens
Ion Ţiriac a dat 1 milion de euro pe un capriciu. Mitică Dragomir: "E ca o scobitoare pentru el"
as.ro
Ion Ţiriac a dat 1 milion de euro pe un capriciu. Mitică Dragomir: "E ca o scobitoare pentru el"
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
MediCOOL
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Spynews
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
DeParinti
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
MediCOOL
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
HelloTaste
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
close
x