Paste pomodoro cu spaghete preparate în casă
Publicat pe 12.03.2018 la 08:56 Actualizat pe 24.08.2018 la 16:15
Chef Victor Nemeș este invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit & CO”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel
Chef Victor Nemeș este invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit & CO”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel.
Victor a vorbit despre un concept inedit pentru România de restaurant, unde se organizează și ateliere de gătit. De fapt, nu este un restaurant așa cum ne-am obișnuit, cu chelneri, cu mese la care să se mănânce. Ci, este vorba despre un local specializat pe livrare la domiciliu și pe comenzi de luat acasă. Adică, ”home delivery” și ”take away”.
Însă, invitatul lui Vlad Gherman nu doar a vorbit despre acest nou concept, ci a și gătit paste pomodoro. El a arătat cum se fac pastele și a deconspirat o serie de secrete despre realizarea acestora.
”Făina e de mai multe feluri. Noi, aici, folosim făina cu 000 și cu 00. Ce nu ar trebui să folosiți, este o făină cu agent de creștere. Pastele pomodoro nu au o rețetă bătută în cuie. Se poate merge mai departe, te popți juca”, a explicat chef Nemeș.
INGREDIENTE:
Pentru spaghete:
100 grame de făină
un ou
Pentru paste pomodoro:
roșii cherry
busuioc
usturoi
parmezan
ardei iute
”Puteți pune câte roșii doriți, după gustul fiecăruia. Nu pot să vă dau cantități exacte. Pune fiecare câte dorește”,a explicat Chef Victor Nemeș la Happy Channel.
Care este modul de preparare și ce alte secrete culinare a dezvăluit invitatul emisiunii „PoveștiCOOL” aflați din clipul de mai jos.