Rețeta ”Happy Food”: Paste olio peperoncino. Rapid, ieftin, delicios
Publicat pe 01.12.2016 la 14:11 Actualizat pe 03.12.2016 la 13:05
Chef Mihai Toader i-a aratat lui Vlad cum gateste el pastele pereferate.
Chef Mihai Toader a venit în bucătăria Happy Food să gătească rețeta lui preferată: ”Paste olio peperoncino”.
”La restaurant, în pauză, ne strângem câțiva băieți și facem rapid niște paste. Aruncăm niște paste la fiert, niște ardei iute și usturoi la călit și îi dăm drumul la treabă. Sunt foarte rapide, ieftine și foarte gustoase”, a spus chef Mhai Toader înainte să se apuce de gătit.
Iată și ingredientele:
- Paste
- Usturoi
- Sare
- Ardei iute
- Piper
- Roșii
- Busuioc
- Ulei de măsline
Care sunt cantintățile și cum se prepară aflaț din clipul de mai sus.