Iova la CulTOUR – Despre inspirație și piese noi

Publicat pe 24.08.2020 la 09:42 Actualizat pe 24.08.2020 la 09:54

Mirela Iova și-a petrecut perioada de izolare acasă la părinți, în Caransebeș dar a revenit la lucru de curând.

Iova la CulTOUR – Despre inspirație și piese noi

Iova la CulTOUR – Despre inspirație și piese noi

Mirela Iova și-a petrecut perioada de izolare acasă la părinți, în Caransebeș dar a revenit la lucru de curând. Ea mărturisește că a pierdut noțiunea timpului în izolare și, deși inițial s-a panicat, a decis să plece la părinții ei și să ia o pauză de la activitatea ei.

În primele săptămâni i-a fost greu să compună, să se adune și să lucreze de acasă, dar după o lună a reușit. Apoi s-a întors la studio, în București, și, deși era sceptică, a văzut că lucrurile nu stau așa de rău pe cât se aștepta. Oamenii au învățat să se descurce și să trăiască cu acest nou virus.

La început, Mirelei i-a fost greu să se reobișnuiască cu noul ritm, dar după perioada de izolare s-a întors cu forțe proaspete. De când și-a început cariera, Iova a compus în principal pentru ea și apoi a început să scrie și pentru alții.

Talentul ei de a compune și a cânta este recunoscut și în alte țări. Mirela este ascultată și în Rusia și Grecia. Atunci când scrie o piesă, Mirela mărturisește că nu o face cu un scop, ci scrie ce simte, mulându-se pe trendurile actuale. Ea a început să facă muzică pentru a se descărca. Majoritatea pieselor ei sunt foarte personale. Iova are un timbru special, dar nu credea că va fi atât de apreciată pentru asta.

Planurile ei de vacanță exclud plecările în străinătate. Solista mărturisește că va pleca la mare și poate și la munte. Ea urmează să lanseze o nouă piesă și are deja mai multe în lucru. Faptul că lucrează cu producători diferiți îi permite să fie foarte creativă și versatilă.

Înainte să cunoască mulți producători, ea scria fără să urmeze o rețetă, dar acum a învățat mult mai multe lucruri. Ea recunoaște că a avut momente în care a fost dezamăgită pentru că lumea prefera alte genuri muzicale, dar apoi s-a redresat și s-a focusat pe a crea pentru a se exprima așa cum simte, fără a mai avea așteptări.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Randi, interviu de poveste la CulTour - Ce planuri de viitor are solistul Șerban Copoț la CulTOUR – Despre izolarea cu copiii și aventurile din casă

În articolul

Iova la CulTOUR – Despre inspirație și piese noi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 14:50
Fosta membră RBD a născut. Dulce María și Paco Álvarez sunt oficial fericiții părinți ai unei fetițe
Happy People • ieri la 12:32
Cum arată Özge Yagiz fără urmă de machiaj pe chip. Cât de frumoasă este actrița din "Jurământul"
Happy People • ieri la 11:24
Imagini rare de la nunta Thaliei. Cum arăta vedeta în urmă cu 20 de ani
Happy People • pe 03.12 la 14:39
Eduardo Yañez, actorul din “Destilando Amor”, a mărturisit că a fost pe punctul de a-și lua viața
Happy People • pe 03.12 la 11:48
Protagonistul serialul „Jurământul”, Gokberk Demirci, este un mare iubitor de animale. Imaginile care au topit inimile fanilor
Happy People • pe 03.12 la 11:45
Sherlyn Gonzalez, imagini din copilărie. Iată cum arăta una dintre cele mai iubite actrițe