”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

Publicat pe 25.06.2019 la 09:10 Actualizat pe 01.07.2019 la 15:38

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

La zece ani a început să deseneze, iar la 13 ani a avut primul său job. A studiat la Școala Populară de Artă și la Institutul de Modă de la Viena. Creațiile lui Stephan Pelger sunt dedicate femeilor moderne și puternice, care stiu sa poarte o haina de firma de bun gust. Stephan Pelger a devenit chief designer la Gold Cut, o marcă germană promovata în opt milioane de cataloage. Marca a fost creată chiar în concursul tv pe care designerul român l-a câștigat la postul german de televiziune Pro Sieben.

Iată câteva dintre răspunsurile date de Stephan Perger celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

- Ce consideră piretenii tăi atât de tipic ție?

- Ceea ce consideră prietenii mei despre mine atât de tipic este, poate, faptul că sunt un pic încrezut. Cam atât rău. În rest, sunt prietenul perfect pentru toată lumea.

- Care este acel ceva pe care îl ai și toți din jurul tău și-l dpresc?

- Toți își doresc să facă haine, să fie creatori de modă, dar nu pot, pentru că trebuie să ai o bază, o facultate, o școală, pentru chestia asta. Deci, foarte mulți își doresc asta, dar nu reușesc. Sunt foarte mulți care încep cu ideea că a face haine e foarte ușor.

- Ai vrut vreodată să îți schimbi numele?

- Tocmai mă gândeam să îmi schimb numele, având în vedere că bunica mea a fost o contesă maghiară. După Pelger să pun și numele acesta.

Cum se numea bunica designerului, ce visa să devină, care a fost primul său loc de muncă și cât timp a lucrat acolo, dar și alte povești minunate, aflați din clipul alăturat.

În articolul

”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x