Vlad Gherman avertizează: ”Nu dau foarte mult din casă, dar urmează momente dificile”

Publicat pe 12.02.2018 la 11:25 Actualizat pe 21.03.2018 la 17:18

S-au dus linistea si armonia. Urmeaza momente grele, avertizeaza Vlad Gherman, la Happy Channel.

Dacă până acum povestea lui nu a avut dramatism, dacă, până acum, lucrurile au părut cam simple în ceea ce îl privește, ei bine, se anunță... momente dificile. Cel puțin, așa declară Vlad Gherman la emisiunea ”Povești COOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 15.30, la Happy Channel. Cine va trece prin aceste momente dificile? Ioan, personajul pe care Vlad îl interpretează în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat la a Antena 1, miercurea, de la 20.00.

«Fructul Oprit» înseamnă un personaj nou, oameni dragi cu care lucrez de ceva vreme, dar și oameni noi cu care nu am avut plăcerea să lucrez până acum. E un serial nou, e ceva ce nu s-a mai făcut în România până acum. Oamenii vor îndrăgi povestea și fiecare personaj în parte”, a declarat Vlad la emisiunea Happy ”Povești COOL”.

Întrebat de reporterul emisiunii ”Povești COOL” cum îl vede Vlad pe Ioan, personajul său din serialul de la Antena 1, actorul a avut un răspuns surprinzător:

Ioan e un fraier. E omul bun la toate și omul de încredere al familiei Caragea. Dar e un om prea bun, prea sufletist, iar atunci când ești așa, riști să pierzi multe. Până la urmă, el e un servitor, un șofer. Este un personaj cheie în poveste. Are și o bucată comică, e și dramă”.

Însă, cei dou au și un punct comun: sunt sufletști.

”Mă regăsesc în el, dar, parcă, e excesiv de trist în anumite situații, dar e justificat tot ce face el, având ju respect destul de mare pentru de Tudor, care l-a luat de pe stradă, fără el ear fi murit. Are un respect foarte mare față de Tudor, e foarte docil, face tot ce i se spune”.

”Nu dau foarte mult din casă, dar urmează momente dificile”, ne asigură Vlad. Ce a vrut să spună cu asta aflați din clipul de mai jos.

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu vor putea fi urmăriți în “Fructul oprit”.

Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentația va fi tot mai mare.

În articolul

Vlad Gherman avertizează: ”Nu dau foarte mult din casă, dar urmează momente dificile”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x