Courteney Cox şi Matthew Perry s-au căsătorit în “Friends”, dar ce relaţie au în viaţa reală

acum 1081 zile

Se cunosc de mai bine de două decenii, iar dacă e să ne luăm după cele întâmplate în serialul de comedie în care au jucat amândoi, am putea spune că cei doi au o legătură strânsă. În “Friends”, Courteney Cox şi Matthew Perry s-au căsătorit, iar în viaţa reală au existat la un moment dat zvonuri că ar fi împreună.

Adriana Ugarte, despre "Iubirile croitoresei": "Credam că o să placă sau o să trezească interes, dar nu că o să devină un fenomen"

acum 1081 zile

Adriana Ugarte a trăit, timp de șapte luni, 24 ore din 24, ca Sira Quiroga. Actrița nu și-ar mai putea imagina viața altfel, acum, la 3 ani de la prima audiție.

Casa în care locuieşte Jennifer Aniston este un adevărat palat! Foto cu reşedinţa actriţei

acum 1081 zile

Casa în care locuieşte actriţa din “Friends” cu soţul ei, Justin Theroux, este un adevărat palat, iar pentru asta starul nu s-a uitat la bani. Este vorba despre o vilă pentru care Jennifer Aniston a plătit nu mai puţin de 21 de milioane de dolari.

Cât de mult s-au schimbat Matthew Perry şi Mat LeBlanc de la apariţia "Friends" până în prezent

acum 1082 zile

Au trecut mai bine de 20 de ani de la apariţia serialului “Friends”, iar doi dintre actorii filmului, Matthew Perry şi Mat LeBlanc, au trecut prin schimbări vizibile.

Cum îşi petrece timpul liber Silvia Navarro, actriţa din "Inima mea e a ta"

acum 1082 zile

După ce a devenit mamă anul trecut, Silvia Navarro, protagonista telenovelei “Inima mea e a ta” , se concentrează acum asupra creşterii băieţelul ei, Leon.

3 telenovele în care ai mai văzut-o pe Livia Brito

acum 1082 zile

Livia Brito, interpreta personajului Fiorella din telenovela, care va începe pe 7 martie la Happy Channel, a mai apărut şi în alte producţii de acest gen.

Inima mea e a ta: Diego Lascurain - fratele lui Fernando, dar și principalul lui adversar în cucerirea Anei.

acum 1082 zile

Continuăm seria prezentărilor personajelor pe care le vedeți din 7 martie în Imina mea e a ta cu Diego Lascurain.

Fiul Alexandrei Dinu e atras de sport, dar nu-i calcă pe urme lui Mutu

acum 1083 zile

Pentru Mario, fiul Alexandrei Dinu şi al lui Adi Mutu, sportul reprezintă unul dintre hobby-urile sale. Cu toate astea, el nu vrea să-I calce pe urme tatălui său şi să aleagă fotbalul, ci are alte preferinţe.

Amine Gulse, protagonista din “Prizoniera dragostei” e pasionată de călătorii. Fotografii din vacanţă cu Miss Turcia

acum 1083 zile

Amine Gulse, actriţa principală din producţia “Prizoniera dragostei” are o mare pasiune. Pe lângă grădinărit şi scufundări, căci şi cele două se regăsesc printre hobby-urile ei, brunetei îi place foarte mult să călătorească, să exploreze şi să descopere locuri noi.

Portretul personajului negativ din “Inima mea e a ta” – Isabela Vázquez de Castro

acum 1083 zile

Printre oamenii buni nu au ce căuta cei cu rele intenții, dar, până reușim să-i înlăturăm, prin cele mai corecte tehnici, ne cam dau de furcă. În “Inima mea e a ta”, Isabela este personajul negativ.

Tolgahan Sayisman, actorul din "Prizoniera Dragostei", plănuieşte să se întoarcă în România

acum 1083 zile

Protagonistul din “Prizoniera Dragostei” ne-a vizitat în urmă cu doi ani ţara, când a fost invitat la un eveniment sportiv, unde a legat noi prietenii. Pentru că i-a plăcut ce-a văzut, Tolgahan Sayisman plănuieşte să se întoarcă pe plaiurile mioritice.

Fotografii de arhiva. Iata cum a evoluat Jennifer Aniston din 1987 pana in prezent

acum 1084 zile

Bruneta, blonda, cu parul scurt sau lung. Aceste look-uri le-a adoptat de-a lungul timpului Jennifer Aniston, care din 1987 până în prezent a avut diferite tunsori.

Matthew Perry nu-şi mai aminteşte cum au decurs 3 ani din timpul filmărilor la „Friends”. Actorul a dezvăluit ce s-a întâmplat în acea perioadă

acum 1084 zile

Nu mai puţin de zece ani au durat filmările pentru îndrăgitul serial „Friends”, din care o bună perioadă de timp Matthew Perry recunoaşte că s-a luptat cu unele vicii.

Prietenie pe micul ecran, dar şi în viaţa de zi cu zi. Courteney Cox a fost domnişoară de onoare la nunta lui Jennifer Aniston

acum 1084 zile

Prietene pentru întotdeauna! Aceasta pare să fie deviza actriţelor Jennifer Aniston şi Courteney Cox, care se pot mândri cu o astfel de relaţie, ce durează mai bine de zece ani.

Cum îşi îngrijeşte părul Alexandra Dinu, protagonista din „Parfumul dragostei”

acum 1084 zile

Părul blond necesită o îngrijire specială, iar de asta e conştientă şi Alexandra Dinu. Protagonista producţiei „Parfumul Dragostei” apelează în ritualul ei de îngrijire şi la tratamente pe bază de produse naturale.

Inima mea e a ta: Portretul lui Fernando Lacurain, șeful Anei și iubirea vieții ei

acum 1084 zile

Ce părea inițial doar un șef dur, va ajunge să fie omul care-i fură inima Anei, în serialul „Inima mea e a ta”.

Frumusețea, trăsătură de familie! Cum arată fratele lui Amine Gülșe, protagonista din Prizoniera Dragostei

acum 1084 zile

În familia Gülșe, se pare că frumusețea este ereditară! Și dovadă stă atât frumoasa Amine, protagonista din Prizoniera Dragostei, cât și fratele ei!

VIDEO: Plină de talente! Livia Brito (Fiorella) cântă și ne încântă direct de la karaoke

acum 1085 zile

Model, actriță și nu doar atât. Livia Brito, actrița care o interpretează pe Fiorella, știe și să cânte!

Cine sunt cei 7 copii aflați în grija bonei Ana din „Inima mea e a ta”

acum 1085 zile

Ana va fi bona lor. Nu sunt puțini deloc, este vorba de nu mai puțin de șapte copii! Fiecare cu personalitatea lui, așa că hai să-i cunoști mai bine.

Cum i-a influențat viața celebrul personaj Dr. House lui Hugh Laurie

acum 1087 zile

„Dr. House”, serialul care s-a bucurat de un succes uriaș din partea publicului, nu i-a adus însă aceeași satisfacție actorului principal. Hugh Laurie a mărturisit la sfârșitul filmărilor că lucrurile nu au stat așa roz pentru el, fiind nevoit să facă unele compromisuri.

Ce au în comun cei doi protagoniști ai serialului "Prizoniera dragostei". Ambii sunt foști participanți ai concursurilor de frumusețe

acum 1087 zile

Tolgahan Sayisman și Amine Gulse sunt protagoniștii serialului „Prizoniera Dragostei”, a căror poveste de iubire te va ține cu sufletul la gură, începând cu 7 martie la Happy Channel.

Ce mai face distinsul Lord Grantham din "Downton Abbey"? În ce distribuţii poţi să îl urmăreşti

acum 1087 zile

Hugh Bonneville nu stă nicio secundă degeaba! Celebrul actor britanic a apărut în „Monuments Men”, film regizat de George Clooney, alături de faimoși actori de la Hollywood, precum Matt Damon, Bill Murray, Jean Dujardin.

Alexandra Dinu, blondă sau brunetă? Cum îți place mai mult?

acum 1087 zile

Frumoasa actriță Alexandra Dinu a avut de-a lungul timpului mai multe schimbări de look. De dragul personajelor sale, pe care le-a interpretat, ea a trecut de la o extremă la alta, podoaba ei capilară fiind supusă unor transformări radicale.

Ross din "Friends" este un familist convins în viaţa de zi cu zi. Are o soţie tânără şi o fetiţă adorabilă

acum 1087 zile

Te face mereu să râzi în serialul care l-a consacrat, dar în viaţa reală David Schwimmer, actorul care a interpretat rolul lui Ross Geller, este un om cât se poate de serios.

Nick Wechsler, bărbatul visător din "Revenge". Cine este, de fapt, interpretul lui Jack Porter în viața reală

acum 1087 zile

În serialul "Răzbunare", care va începe la Happy Channel din 7 martie, Nick este un tip extrem de visător.În viaţa de zi cu zi, însă, este un bărbat lipsit de inhibiții.

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »