A știut că va fi actriță încă de la vârsta de 8 ani! Bunicul ei este ”responsabil” de alegerea Alinei Boz

Publicat pe 03.02.2020 la 09:49 Actualizat pe 03.02.2020 la 17:08

Pe Alina Boz o puteți urmări în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, în ”Ține-mă de mână”, cel mai urmărit serial turcesc al momentului, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Primul spectacol de teatru pe care l-a văzut a fost și cel care a determinat-o să aleagă actoria. Era doar o copilă când bunicul ei a dus-o la un spectacol de teatru și, apoi, la cererea ei, au mers în culise. Alina Boz, protagonista serialului ”Ține-mă de mână”, difuzat de Happy Channel, a povestit că dragostea pentru actorie a început pe vremea când era doar un copil și trăia alături de familie, în Rusia.

Mai târziu, datorită serviciului tatălui ei, Alina și familia s-au mutat în Turcia. La doar 8 ani, Alina Boz a început cursurile de actorie și așa a continuat pe acest drum.

Pe Alina Boz o puteți urmări în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, în ”Ține-mă de mână”, cel mai urmărit serial turcesc al momentului, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Despre serialul ”Ține-mă de mână” („Elimi Birakma”)

Difuzat de postul național de televiziune din Turcia, ”Ţine-mă de mână!” („Elimi Birakma”), este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. În centrul poveștii se află Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat şarmant, provenit dintr-o familie bogată.

Pentru că visează să ajungă un mare cofetar, asemeni tatălui ei, Azra merge la cea mai bună școală din America să ia lecții de gătit. În urma unei încurcături, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler). La aeroport, în loc să își ia bagajul ei, îl ia pe cel al lui Cenk. Viața ei era perfectă… până când tatăl ei moare. Sumru Gunes (Dolunay Soysert), mama vitregă a frumoasei Azra, decide să scape de copiii fostului ei soț. Astfel, Azra și fratele ei mai mic, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

La rândul lui, Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune. Pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui, Cenk refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei rămase pe drumuri și, astfel, drumurile lui Cenk și ale Azrei se intersectează din nou.

Distribuție:

În articolul

A știut că va fi actriță încă de la vârsta de 8 ani! Bunicul ei este ”responsabil” de alegerea Alinei Boz

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x