Ah, cum este fotografia asta cu actorul Can Yaman!

Publicat pe 31.01.2020 la 17:04 Actualizat pe 31.01.2020 la 17:17

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, (în reluare, sâmbăta și duminica, de la ora 16.00).

Can Yaman, la bustul gol, cu pătrățelele la bronzat. Fotografia postată de frumosul actor pe rețelele de socializare a adunat peste 11.000 de like-uri, mii de comnetarii și de share. O imagine ce-ți taie respirația, nu alta... Nu-i așa? Și, la așa priveliște, am mai putea adăuga ceva?

Nu ne rămâne decât să vă lăsăm să-l admirați pe protagonistul serialului ”Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00 (în reluare, sâmbăta și duminica, de la ora 16.00).

Despre ”Vis de iubire” („Erkenci Kuş')

Serialul turcesc ”Vis de iubire prezintă” povestea de dragoste dintre Can Divit (interpretat de Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir), o poveste presărată cu momente comice, dar din care nu lipsesc intrigile. Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Cei doi se întâlnesc în Istanbul, după ce Sanem îşi părăseşte oraşul natal pentru a începe o nouă viaţă în marele oraş, în vreme ce Can, fotograf apreciat, este tipul aventuros, care călătoreşte peste tot în lume. Ce se va întâmpla între cei doi, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou serial turcesc, ”Vis de iubire”, în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Happy Channel, (în reluare, sâmbăta și duminica, de la ora 16.00).

Cine este Can Divit?

El este frumos foc. Este un aventurier, căruia nu-i place să fie legat de un loc anume. Fost jucător de polo, Can este unul dintre cei mai buni fotografi și mai mult călătorește decât să stea în unul dintre birourile agenției pentru care lucrează. La doar 23 de ani, el a plecat în lume, a călătorit în jurul lumii, fotografiind de la oameni simpli, la copii din Nigeria, dealeri de diamante. Iubește aparatul foto, iubește ceea ce face. Are un frate mai mic, Emre, pe care părinții l-au crescut diferit: l-au trimis la o școală privată, este învățat să se poarte ca un adevărat gentelman... spre deosebire de Can, care poate părea nepoliticos.

La capitolul iubire, scopul lui Can este acela de a nu avea vreo relație de lungă durată. Este respectos cu femeile, dar nu vrea să se lege de ele și nici ele să îl sufoce. Cu toate astea, el are o iubită, pe Polen, dar care locuiește departe, în Viena, și care niciodată nu-i cere socoteală de ce pleacă și cât stă departe de casă. Relația ideală pentru el, nu?

Cine este Sanem Aydin?

Sanem este o tânără care vorbește mult, știe multe lucruri și, totodată, este un magnet pentru… probleme. Ea acționează mereu la primul impuls. Sanem mai are o soră mai mare, Leyla.

În fiecare dimineață, ea se trezește la ora 5 ca să deschidă magazinul tatălui său. Sanem a terminat colegiul și nu are nici cea mai mică idee ce să facă în viitor cu viața ei, cu cariera ei. Visează să scrie o carte, dar asta, în viziunea părinților ei, nu este o mererie care să îi asigure viitorul. Ea mai visează și să se mute în Galapagos. Sanem este o visătoare, spre disperarea părinților ei, care vor să o vadă că își câștigă singură pâinea dintr-o meserie serioasă. Pentru că familia ei este săracă, Sanem mereu poartă hainele care i-au rămas mici surorii ei, Leyla.

În articolul

Ah, cum este fotografia asta cu actorul Can Yaman!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x