VINERI, 17 IANUARIE 2020

A fost dansatoare, înainte de a deveni actriță. Ea este Demet Özdemir, alias Sanem, din ”Vis de iubire”

Frumoasa Demet Özdemir, cea pe care o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, a debutat în lumea artistică nu ca actriță, ci ca dansatoare.

La început, ea a fost una dintre dansatoarele pe care cunoscutul cântăreț turc Bengu le avea în show-urile sale. Apoi, Demet a intrat într-o trupă de dans numită Efes Kızları.

Chipul ei plăcut, dar și corpul perfect, au fost rapid remarcate, astfel că Demet a primit numeroase oferte de a apărea în reclame și în producții tv. Până la rolul din ”Vis de iubire”, actrița a mai apărut în alte pelicule. Însă chimia pe care a avut-o cu partenerul ei din film, modul în care a dat viață personajului Sanem au făcut ca apariția ei în acest serial să îi aducă un val uriaș de admiratori și să îi crească rapid popularitatea.

Pe Demet Özdemir o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00, câte două episoade, (în reluare, sâmbăta și duminica, de la ora 16.00). În serial, ea îl are ca partener pe Can Yaman, care ajuns în lumina reflectoarelor după ce a lucrat o perioadă ca avocat, care, ulterior, a fost numit unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia.

Despre serialul ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”)

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș, Istanbul. Așa ajunge să lucreze într-o corporație.
Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou.

COMENTARII

6 întâmplări din culisele filmului ”Fantoma mea iubită”

acum 16 zile

Pelicula ”Fantoma mea iubită” poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

Serialul Vis de iubire”, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei. Happy Channel, pe locul 4 în top all channels

acum 17 zile

Happy Channel, pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor şi pe locul patru în top all channels, după principalele posturi generaliste, la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Serialul ”Război și pace” ajunge la final. Urmează o altă poveste excepțională

acum 19 zile

În această duminică, de la ora 20.00, postul de televiziune Happy Channel difuzează ultimele două episoade ale serialului ”Război și pace”, ecranizare a romanului omonim, scris de Lev Tolstoi.

”Alfie”, povestea unui burlac înnebunit după femei. Vineri, la Happy Channel

acum 19 zile

Vineri seară, de la ora 20.00, la Happy Channel îi puteți urmări pe Jude Law, Sienna Miller, Nia Long, Susan Sarandon și Marisa Tomei într-o poveste uimitoare: ”Alfie”.

Whoopi Goldberg a stabilit un record cu rolul ei din filmul ”Fantoma mea iubită”

acum 19 zile

Actrița Whoopi Goldberg a stabilit și un record cu rolul mediumului Oda Mae Brown.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »