Demet Özdemir, declarată actrița din Turcia cu cei mai mulți fani pe Instagram

Publicat pe 29.01.2020 la 18:08 Actualizat pe 30.01.2020 la 17:07

La finele lunii noiembrie 2019, în țara ei natală, presa a numit-o pe Demet Özdemir ”vedeta din Turcia cu cel mai mare număr de fani pe Instagram”.

Pentru actrița Demet Özdemir, apariția în serialul ”Vis de iubire” a însemnat mai mult decât o un rol într-un serial pe care să îl adauge în CV-ul său. Rolul lui Sanem, dar, mai ales, chimia dintre ea și colegul ei de filmare, Can Yaman, au făcut-o pe Demet să devină super-celebră peste noapte.

”Vis de iubire” a fost mai bine de trei luni la rând pe primul loc în clasamentul celor mai urmărite seriale din Turcia. Iar numărul fanilor lui Demet a crescut… cu viteza luminii. În scurt timp de la apariția ei în acest serial, contul de Instagram al actriței a fost ”luat cu asalt” de internauți.

Odată cu difuzarea serialului și în alte țări, popularitatea frumoasei actrițe a crescut. Astfel că, la finele lunii noiembrie 2019, în țara ei natală, presa a numit-o pe Demet Özdemir ”vedeta din Turcia cu cel mai mare număr de fani pe Instagram”: peste 8,8 milioane de urmăritori.

Pe Demet Özdemir o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00, câte două episoade, (în reluare, sâmbăta și duminica, de la ora 16.00).

Despre ”Vis de iubire” („Erkenci Kuş')

Serialul turcesc ”Vis de iubire prezintă” povestea de dragoste dintre Can Divit (interpretat de Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir), o poveste presărată cu momente comice, dar din care nu lipsesc intrigile. Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Cei doi se întâlnesc în Istanbul, după ce Sanem îşi părăseşte oraşul natal pentru a începe o nouă viaţă în marele oraş, în vreme ce Can, fotograf apreciat, este tipul aventuros, care călătoreşte peste tot în lume. Ce se va întâmpla între cei doi, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou serial turcesc, ”Vis de iubire”, în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Happy Channel, (în reluare, sâmbăta și duminica, de la ora 16.00).

Cine este Can Divit?

El este frumos foc. Este un aventurier, căruia nu-i place să fie legat de un loc anume. Fost jucător de polo, Can este unul dintre cei mai buni fotografi și mai mult călătorește decât să stea în unul dintre birourile agenției pentru care lucrează. La doar 23 de ani, el a plecat în lume, a călătorit în jurul lumii, fotografiind de la oameni simpli, la copii din Nigeria, dealeri de diamante. Iubește aparatul foto, iubește ceea ce face. Are un frate mai mic, Emre, pe care părinții l-au crescut diferit: l-au trimis la o școală privată, este învățat să se poarte ca un adevărat gentelman... spre deosebire de Can, care poate părea nepoliticos.

La capitolul iubire, scopul lui Can este acela de a nu avea vreo relație de lungă durată. Este respectos cu femeile, dar nu vrea să se lege de ele și nici ele să îl sufoce. Cu toate astea, el are o iubită, pe Polen, dar care locuiește departe, în Viena, și care niciodată nu-i cere socoteală de ce pleacă și cât stă departe de casă. Relația ideală pentru el, nu?

Cine este Sanem Aydin?

Sanem este o tânără care vorbește mult, știe multe lucruri și, totodată, este un magnet pentru… probleme. Ea acționează mereu la primul impuls. Sanem mai are o soră mai mare, Leyla.

În fiecare dimineață, ea se trezește la ora 5 ca să deschidă magazinul tatălui său. Sanem a terminat colegiul și nu are nici cea mai mică idee ce să facă în viitor cu viața ei, cu cariera ei. Visează să scrie o carte, dar asta, în viziunea părinților ei, nu este o mererie care să îi asigure viitorul. Ea mai visează și să se mute în Galapagos. Sanem este o visătoare, spre disperarea părinților ei, care vor să o vadă că își câștigă singură pâinea dintr-o meserie serioasă. Pentru că familia ei este săracă, Sanem mereu poartă hainele care i-au rămas mici surorii ei, Leyla.

În articolul

Demet Özdemir, declarată actrița din Turcia cu cei mai mulți fani pe Instagram

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x