MIERCURI, 05 IUNIE 2019

Despre viața celebrităților, dincolo de blițuri și de camere de filmat. Vineri, la Happy Channel

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să aflați ce se întâmplă cu vedetele, dincolo de blițuri și de camere de filmat.  ”Celebritate”, filmul capodoperă realizat de Woody Allen are în distribuție actori precum Kenneth Branagh, Judy Davis, Leonardo DiCaprio, Melanie Griffith, Winona Ryder, Charlize Theron.

Lee Simon este un jurnalist de presă mondenă. În paralel cu meseria de jurnalist monden, Lee își mai câștigă pâinea scriind scenarii de film și romane. La 40 de ani, el decide să divorțeze de soția lui, Robin Simon, după o căsnicie de 16 ani. Odată devenit un bărbat liber, Lee descopera bucuriile vieții printre celebrități.

La rândul ei, Robin, fosta soție a lui Lee, intră în lumea mondenă, după ce îl cunoaște pe Tony Gardella, un producător care o angajează ca asistent de producție la firma lui.

COMENTARII

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 5 ore

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 9 ore

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 1 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 1 zile

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 1 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »