Efortul făcut echipa de filmare pentru realizarea serialului ”Clona”: 40 de zile în deșert

Publicat pe 11.12.2019 la 12:50 Actualizat pe 09.01.2020 la 16:05

În 2001, anul lansării în Brazilia, ”Clona” a avut peste 32 de milioane de telespectatori care au urmărit cu sufletul la gură povestea iubirii interzise dintre Jade și Lucas.

”Clona”, unul dintre cele mai urmărite seriale braziliene va fi difuzat și la Happy Channel, din 6 ianuarie 2020. În 2001, anul lansării în Brazilia, serialul a avut peste 32 de milioane de telespectatori care au urmărit cu sufletul la gură povestea iubirii interzise dintre Jade și Lucas.

Pentru a-l face cât mai autentic, producătorii au decis ca secvențele în care acțiunea se petrecea în Maroc să fie filmate nu într-un decor realizat într-un studio, ci chiar în deșert. Pentru a alege cele mai spectaculoase și autentice peisaje, echipa de producție a petrecut foarte mult timp în Maroc. Pe parcursul a 40 de zile, membrii echipei au mers prin cinci orașe și au parcurs mii de kilometri în căutarea peisajelor perfecte pentru povestea din ”Clona”. Pe lângă găsirea celor mai potrivite locații, documentarea despre portul și tradițiile locale a durat și a mult timp.

Postul de televiziune Happy Channel difuzează serialul ”Clona”, de luni până vineri, câte două episoade, de la ora 18.00.

Despre serialul ”Clona”

Scrisă de Gloria Perez și regizată de Jayme Monjardim, ”Clona” este o poveste despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian.

Jade (Giovanna Antonelli), o tânără musulmană născută și crescută în Brazilia, este obligată să se mute în Maroc. Odată ajunsă aici, ea se confruntă cu probleme de adaptare. Aici, ea îl va cunoaște pe Lucas (Murilo Benicio), un tânăr brazilian, care călătorește împreună cu fratele său geamăn, Diogo (Murilo Benicio), cu tatăl lor, logodnica acestuia și cu un om de știință pe nume Augusto Albieri (Juca de Oliveira). Jade și Lucas se îndrăgostesc la prima vedere. Iubirea lor este atât de puternică, încât, de dragul iubirii lor, cei doi vor să înfrunte toate tineri prejudecățile societății privind relația lor.

În urma unei teribile confruntări cu tatăl său, Diogo, care voia să se în Brazilia, moare. din cauza unor certuri cu tatăl său, are loc o teribilă tragedie care pune capăt vieții tânărului. În acest context intervine Albieri, care vede în această tragegie ocazia perfectă de a realiza unul dintre marile sale visuri: să creeze prima clonă umană. Folosind celule din corpul lui Lucas, el îi dă viață lui Leandro (Murilo Benicio).

În articolul

Efortul făcut echipa de filmare pentru realizarea serialului ”Clona”: 40 de zile în deșert

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x