Încurcate rău sunt ițele iubirii în serialul ”Elita Societății”! Din 20 iunie, ai cel mai tare serial turcesc, la Happy Channel

Publicat pe 14.06.2017 la 13:44 Actualizat pe 14.06.2017 la 14:51

Din 20 iunie, la Happy Channel ai cele mai tari seriale turcesti!

Serialul ”Elita Sociețății” (aka High Society/Yuksek Sosyete) este unul dintre cele mai de succes seriale turcești. Din 20 iunie, el se difuzează la Happy Channel, în exclusivitate în România, de luni până vineri, de la 20.00.

Serialul prezintă două lumi total opuse: pe cea a bogaților și pe cea a săracilor. Puteți vedea cum arată viața celor din înalta societate, cum îmbină ei succesul cu dragostea. Dar, totodată, aflați și care sunt sacrificiile pe care cei din această clasă sunt nevoiti să le facă pentru a aparține acestei lumi.

Serialul prezintă povestea lui Kerem (interpetat de Engin Öztürk), care provine dintr-o familie de oameni săraci. Părinții lui lucrează la o familie de bogați: tatăl lui este grădinar, iar mama bucătăreasă. Kerem crește alături de nepotul bogătașilor, Mert (interpretat de Mehmet Ozan Dolunay), iar cei doi ajung buni prieteni. Într-o bună zi, Kerem realizează că, de fapt, el nu este văzut ca un prieten adevărat, ci ca acel băiat bun la toate care îl salvează de fiecare dată pe nepotul bogătașilor. Astfel, el își dorește să nu mai fie astfel privit, ci să devină propriul patron, să aibă propria afacere, în afara Istanbuluilui.

Dorința sa prinde contur în momentul în care bunica bogată a lui Mert decide ca nepotul ei să preia frâiele unuia dintre magazinele familiei, ca ”antrenament” pentru momentul în care va conduce întreaga afacere a familiei. Însă, Mert îi face o propunere neobișnuită lui Kerem: să facă schimb de identități. Astfel, preț de o lună, Kerem se va da drept Mert și va conduce magazinul Olivia în locul lui. Cei doi cad la înțelegere, iar de aici lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Pe de altă parte, serialul prezintă și povestea lui Cansu (interpretată de Hazar Erguclu), fata cea mică a unei familii bogate din înalta societate. Cansu, deși are tot ce își poate dori cineva, nu este deloc fericită. Asta pentru că simte că familia ei nu o iubește, mai ales că mama ei îi tot spune că este un copil care îi aduce doar ghinion. Într-o zi, întâlnește o ghicitoare care îi spune că va găsi adevărata iubire dacă va putea citi semnele. Într-o bună zi, Cansu ajunge la magazinul Olivia, unde se angajează ca simplă vânzătoare. Își ascunde adevărata identitate, sperând că, astfel, va găsi adevărata iubire.

Abia acum lucrurile se complică: Kerem crede că frumoasa Cansu este o fată săracă, de care se îndrăgostește. Casnu crede că șeful ei, Kerem, este un bărbat bogat, de care și ea începe să se îndrăgostească. Ece, prietenalui Cansu se îndrăgostește de Kerem, iar adevăratul bogătaș, Mert, se înamorează de Ece. Complicate sunt ițele iubirii, nu?

Distribuție:

Engin Öztürk în rolul lui Kerem Özkan
Hazar Ergüçlü - Cansu Koran
Meriç Aral - Ece
Ozan Dolunay - Mert
Zuhal Olcay - Süreyya Koran
Nihat Altinkaya - Levent Karatay
Hakkı Ergök - Metin Koran
Aliye Uzunatağan -Bedia
Taner Barlas -Yılmaz Özkan
Hülya Gülşen Irmak -Ayşen Özkan
Ceyda Tepeliler -Işıl
Gülşah Çomoğlu -Begüm Koran
Özgün Çoban -Can Koran
Yasin Çam - Ercan
Aybike Turan -Şirin
Seren Deniz Yalçın -Sude Goksu

În articolul

Încurcate rău sunt ițele iubirii în serialul ”Elita Societății”! Din 20 iunie, ai cel mai tare serial turcesc, la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x