Pedro Moreno din Tres Veces Ana, SUPER-INTERVIU despre scenele fierbinţi cu Angelique Boyer! A fost sau nu GELOS Sebastian Rulli?

Publicat pe 28.02.2017 la 10:06 Actualizat pe 28.02.2017 la 12:24

Din 6 Martie, o telenovela de mare succes!

Personajul ‘Iñaki’ din Tres Veces Ana, interpretat de Pedro Moreno, pe care îl puteţi vedea din 6 Martie, ora 17:00, la Happy Channel, a fost cel care i-a adus cea mai mai mare recunoaştere actorului de origine cubaneză, fiind şi cel mai complex.

Pedro Moreno a acordat un interviu pentru presa spaniolă în care a vorbit despre scenele fierbinţi cu Angelique Boyer, care se derulau chiar în faţa iubitului ei din viaţa reală, Sebastian Rulli. A fost sau nu, acesta din urmă, gelos pe el? Urmează să aflăm în cele ce urmează!

Îţi place să interpretezi personajul ‘Iñaki’?

Mă simt foarte fericit! A fost o mare oportunitate. Este o poveste incredibilă, pe care toţi o vor degusta. Publicul este din ce în ce mai exigent, mai ales cu interpretarea şi autenticitatea actului artistic.

Cine este ‘Iñaki’?

Este un personaj care va căpăta tot mai mult contur în telenovelă. Este un bărbat ambiţios care vrea să trăiască pe picior mare. Toţi avem dorinţa de a câştiga în viaţă, dar vrea să cucerească lumea, să aibă toate meritele. Măsoară succesul în bani sau în statutul social. Face o obsesie pentru Ana Leticia- Angelique Boyer- cea rea dintre surori. Prima dată o place din punct de vedere fizic şi ştie că dacă are bani, datorită ei poate să mai urce nişte trepte....Apoi descoperă atrocităţile pe care ea poate să le facă şi îi place să le mărturisească public.

Ce tip de relaţie ai tu cu personajul interpretat de Angelique?

Cei doi sunt foarte pasionali, publicul va vedea multă "acţiune". Inaki este manipulat de Ana Leticia, el o ştie, dar acceptă doar ca să o aibă.

Cum poţi să realizezi aceste scene fierbinţi cu Angelique, ştiind că iubitul ei în viaţa reală, Sebastian Rulli, este la doi paşi şi vă vede?

În acele momente nu ne gândim la asta. Atunci suntem doar două personaje, iar mai presus de ele, este povestea. Nu trebuie să aavem vreun tabu sau o limitare, pentru că asta ar dăuna personajelor, maagiei poveştii. Atât Sebastian, cât şi Angelique şi-au dat acordul ca să filmăm fără vreun fel de problemă. Până la urmă, ei sunt 2 persoane mature, cu peste 20 de ani de carieră. Ea este o actriţă extem de implicată, care transmite emoţie prin toţi porii, iar el un profesionist.

sursa:laopinion.com

În articolul

Pedro Moreno din Tres Veces Ana, SUPER-INTERVIU despre scenele fierbinţi cu Angelique Boyer! A fost sau nu GELOS Sebastian Rulli?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x