Roșcata din ”Imperfecta viață perfectă” a fost o adevărată… ”băiețoaică”

Publicat pe 20.09.2019 la 15:35 Actualizat pe 27.09.2019 la 14:27

În adolescență, Jane Levy, cea care o interpretează pe Tessa Altman în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, a fost căpitanul echipei de fotbal a liceului, dar a făcut parte și din...

În adolescență, Jane Levy, cea care o interpretează pe Tessa Altman în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, a fost căpitanul echipei de fotbal a liceului. În același timp, ea mergea și la clubul de dans al liceului. Dar, nu dansa pe poante și în tutu, căci nu baletul, un dans atât de grațios, a fost cel care a atras-o. Jane era îndrăgostită de hip-hop, așa că a ales să facă parte din echipa de street dance a liceului Sir Francis Drake High School din San Anselmo, California.

Pe Jane Levy o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Despre serialul ”Imperfecta viață perfectă” (”Suburgatory”)

George Altman (Jeremy Sisto) este arhitect. De 15 ani își crește singur fiica în agitatul New York, orașul ispitelor și al… pericolelor, în opinia lui George. După ce descoperă o cutie cu prezervative în sertarul fiicei sale, Tessa (Jane Levy) el decide să se mute într-o suburbie, unde, speră bărbatul, vor avea parte de o viață liniștită, lipsită de tentații și de pericole. Doar că mutarea le va schimba foarte mult viețile. Cum? Aflați din 18 septembrie, de la ora 22.00, la Happy Channel, urmărind serialul ”Imperfecta viață perfectă” (titlul original: ”Suburgatory”).

Un film cu: Jeremy Sisto, Jane Levy, Carly Chaikin, Allie Grant, Cheryl Hines, Ana Gasteyer, Alan Tudyk, Chris Parnell, Rex, Parker Young.

În articolul

Roșcata din ”Imperfecta viață perfectă” a fost o adevărată… ”băiețoaică”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x