VIDEO | Iată cum te poți machia precum Jade din serialul ”Clona”

Publicat pe 06.01.2020 la 11:05 Actualizat pe 06.01.2020 la 13:54

Serialul ”Clona”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00, a devenit un adevărat fenomen mondial. Nu doar povestea și actorii au fermecat telespectatorii, ci și ținutele și machiajul reprezentantelor sexului frumos.

Serialul ”Clona”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00, a devenit un adevărat fenomen mondial. Nu doar povestea și actorii au fermecat telespectatorii, ci și ținutele și machiajul reprezentantelor sexului frumos.

Cât privește machiajul, nu puține au fost cele care, odată cu apariția acestui serial, și-au dorit să arate precum Jade, protagonista impresionantei povești de iubire din ”Clona”. Cum se realizează acest machiaj? Iată, mai jos, un tutorila video, urmărit de aproape un milion de persoane!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Realizarea serialului ”CLONA”, transmis de Happy Channel din 6 ianuarie, nu a fost lipsită de pericole și întâmplări mai puțin plăcute. Cele mai multe dificultăți întreaga echipă de actor și de oameni din spatele camerelor le-au avut la filmările din deșert. De exemplu, la filmările din Erfoud, doi dintre cameramani au leșinat, efectiv, din cauza căldurii insuportabile de… 53°C!

Serialul fenomen ”Clona” se difuzează la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00, câte două episoade pe zi.

Despre serialul ”Clona”

Scrisă de Gloria Perez și regizată de Jayme Monjardim, ”Clona” este o poveste despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian.

Jade (Giovanna Antonelli), o tânără musulmană născută și crescută în Brazilia, este obligată să se mute în Maroc. Odată ajunsă aici, ea se confruntă cu probleme de adaptare. Aici, ea îl va cunoaște pe Lucas (Murilo Benicio), un tânăr brazilian, care călătorește împreună cu fratele său geamăn, Diogo (Murilo Benicio), cu tatăl lor, logodnica acestuia și cu un om de știință pe nume Augusto Albieri (Juca de Oliveira). Jade și Lucas se îndrăgostesc la prima vedere. Iubirea lor este atât de puternică, încât, de dragul iubirii lor, cei doi vor să înfrunte toate tineri prejudecățile societății privind relația lor.

În urma unei teribile confruntări cu tatăl său, Diogo, care voia să se în Brazilia, moare. din cauza unor certuri cu tatăl său, are loc o teribilă tragedie care pune capăt vieții tânărului. În acest context intervine Albieri, care vede în această tragegie ocazia perfectă de a realiza unul dintre marile sale visuri: să creeze prima clonă umană. Folosind celule din corpul lui Lucas, el îi dă viață lui Leandro (Murilo Benicio).

În articolul

VIDEO | Iată cum te poți machia precum Jade din serialul ”Clona”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x