Program special de Paște la Happy Channel

Publicat pe 05.04.2018 la 13:52 Actualizat pe 05.04.2018 la 14:43

La Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se pregătesc pentru Sărbătoarea Paștelui și le aduc telespectatorilor o ediție specială a emisiunii “Povești COOL”.

Sâmbătă (7 aprilie), începând cu ora 15.30, Criss și Vlad vorbesc despre semnificația oului roșu, a Iepurașului de Paște și le sar în ajutor telespectatorilor, oferindu-le o rețetă specială pentru această perioadă.

În prima zi din weekend, în cadrul rubricii “Don Apetit & co”, Vlad Gherman îl are invitat pe chef Dan Bogatu, de la care învață să gătească o specialitate care nu trebuie să lipsească din meniul de sărbătoare. “Vrei să faci ceva pentru masa de Paște? Ceva cu care să impresionezi și să fie rapid?”, întreabă invitatul lui Vlad Gherman. Soluția nu se lasă așteptată, iar varianta propusă de renumitul bucătar se bazează pe cotlete de miel . Telespectatorii pot afla cum pot pregăti o astfel de rețetă la “Povești COOL”, emisiune difuzată sâmbătă, de la ora 15.30, la Happy Channel. Tot în cadrul acestei ediții, va fi difuzat interviul realizat de Irina Margareta Nistor cu regizorul Mihai Ranin, iar telespectatorii sunt invitați, la Opera Națională București, în culisele spectacolului “Don Carlo”.

De la ora 23.55, postul de televiziune Happy Channel difuzează imagini de la Slujba de Înviere de la Mănăstirea Horezu.

Duminică (8 aprilie), de la ora 15.30, emisiunea “Povești COOL” aduce în fața publicului un actor care s-a făcut remarcat în cadrul lungmetrajului “Ilegitim”, regizat de Adrian Sitaru. La “CineCOOL”, Irina Margareta Nistor îl are invitat pe Robi Urs.

De la ora 18.00, telespectatorii pot urmări filmul artistic “Toate drumurile duc la Roma”, din a cărui distribuție fac parte actorii Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Claudia Cardinale, Rosie Day și Paz Vega. Profesoară de liceu și mamă singură, Maggie încearcă să se apropie de fiica ei adolescentă și problematică. Cele două pornesc într-o călătorie în Toscana, în satul în care Maggie obișnuia să meargă în tinerețe.

Mini-seria dramă “Rădacini - Kunta Kinte” se apropie de final, iar duminică seara, de la ora 20.00, Happy Channel invită telespectatorii să vizioneze penultima parte a producției.

În articolul

Program special de Paște la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x